Ovoga vikenda u brodskoj Tvrđavi se održava 7. Sajam cvijeća „Florafest“. Tijekom dva sajamska dana, 3. i 4. svibnja 2014., posjetitelji će ponovno imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije. I ove je godine u sklopu programa „Florafesta“, koji je okupio oko 90 izlagača, organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu.


Program otvorenja 7. Florafesta započinje u subotu 3. svibnja 2014. u 10,00 sati. U sklopu programa otvorenja nastupit će Gradska limena glazba „Željezničar“, Plesni studio „Cascavella“, Studio za moderni i klasični ples “Brodski leptirići“, Športski plesni klub „Top dance“, Ukrajinsko kulturno prosvjetno društvo „Ukrajina“ te Dječji zbor „Nota“.


Zabavni dio programa nastavlja se u nedjelju, 4. svibnja 2013., od 17,00 sati kada će članovi Dječjeg kazališta „Ivana Brlić-Mažuranić“ izvesti predstavu „Začarani violinist“. Izložbeni dio prostora sajma otvoren je u subotu i nedjelju od 10,00 do 18,00 sati, a ulaz je slobodan za sve građane.


Izvor: Jastra Gubić, Viši stručni suradnik za odnose s javnošću i protokol


Grad Slavonski Brod