Gradska uprava se ipak trudi pročitati dijelove Knjige žalbi, koju smo mi uputili gradonačelniku, a dokaz da se nešto radi je uvođenje besplatnog telefona 0800 koji stoji na usluzi građanima.

 

Prijedlog je to jednog našeg sugrađana koji je htio ovim putem, upisivanjem prijedloga u našu Knjigu žalbi, ukazati da se ponekad sa samo malo truda, volje i želje, mogu ostvariti pomaci na bolje, a da nisu potrebna velika novčana sredstva.

 

Možda su i skorašnji lokalni izbori razlog zbog kojeg su građani dobili ovakvu vrstu usluge, ali u svakom slučaju je to dobro, pogotovo ako bude služilo svojoj svrsi.

 

Iz razgovora s ljudima i radom na terenu, da se zaključiti da se određeni problemi mogu riješiti, samo kad bi za njih bilo volje i sluha.

 

Svakako želimo ovaj put zahvaliti gradonačelniku i gradskoj upravi u ime  onih građana koje predstavljamo, te ih pozivamo da pogledaju i ostale probleme naših građana koji se isto tako lako mogu riješiti , upornošću, trudom i radom.

 

Nadamo se također da ovo neće biti još jedan predizborni trik i ulagivanje  biračima, nego zasukavanje rukava i rad na svima nama dragom gradu Slavonskom Brodu, koji zaslužuje, sigurno puno više, nego što trenutno ima.

 

Podružnica Hrvatskih laburista Brodsko-posavske županije.

Za brodski ogranak: Ljiljana Kunac