On je Bog naš i boga drugog nemamo„Dvadeset nam godina govore, jebeš to što nemaš ni krova ni posla ni kruha ni budućnosti, imamo Hrvatsku. Tko ima Hrvatsku? Mamić ima Hrvatsku. Otkako on ima Hrvatsku mnogo se kriminalaca popelo na tron i sišlo s njega, neki milom drugi silom. Jedini kome nitko ništa ne može jest Zdravko Mamić“, piše Vedrana Rudan na svome blogu potaknuta novim Mamićevim govorom mržnje u kojem je ministra Željka Jovanovića prokazao kao Srbina, što je valjda u ovoj zemlji najgora moguća diskvalifikacija. Rudan tvrdi kako nikad nikome nije palo na pamet Hrvatsku iščupati iz Mamićevih pandži te da je u ovoj zemlji stalan samo Mamić

Dvadeset nam godina govore, jebeš to što nemaš ni krova ni posla ni kruha ni budućnosti, imamo Hrvatsku. Tko ima Hrvatsku? Mamić ima Hrvatsku. Otkako on ima Hrvatsku mnogo se kriminalaca popelo na tron i sišlo s njega, neki milom drugi silom. Jedini kome nitko ništa ne može jest Zdravko Mamić.


(FOTO: Lupiga.Com)


On je Bog naš i nemamo drugog boga osim njega. Kad zaurla čitava se Hrvatska trese. Političari se sakriju u mišju rupu. Navijači prestanu mahati letvama. Kokoši krenu kljucati zrnje u ponoć. Predsjednik prestane govoriti o pravednosti a premijer zaboravi govoriti latinski. Njegovim nogatim robovima opet postane jasno da ih samo smrt, njihova, može od gazde rastaviti.

KAKO SE GLASAJU OVCE? OVACIJAMA: Ovaj narod je „na uzici“ najlakše držati preko sporta

VEDRANA RUDAN: Žele krv, ne golove. Jebeš kruh, jebeš školu, jebeš posao, jebeš budućnost, jebeš zdravlje - 'Ubi, ubi Srbina'

VEDRANA RUDAN: Što Milanović skriva među nogama?

U Lijepoj Mamićevoj trava ne raste gdje on gazi. O svemu ima svoje mišljenje, za njega zakoni ne vrijede. On nije samo naš Bog on je i naša batina. Tko stoji iza Mamića? Država? Ne. On stoji iza Države. On je capo di tutti capi. Otkako imamo Mamića nikome nije palo na kraj pameti Hrvatsku iščupati iz Mamićevih pandži.

Mamić ima moć,  ima moć zato jer ima zastrašujuću lovu, ima zastrašujuću lovu zato jer ne plaća porez. Da plaća porez onako kako to plaća hrvatska sirotinja preko noći bi ostao bez vila, broda, stanova, keša i svojih robova. Kako će Mamić platiti porez u Hrvatskoj kad je on Hrvatska?

Zato će biti zaboravljen i njegov posljednji govor na jednom od hrvatskih radija. Veliki Maminjo ima trenutno nekih sitnih problema, krupnih ne može imati, sa ministrom Jovanovićem. Što mu Jovanović radi nije baš najjasnije ali znamo da Mamiću ne smiješ pakirati. Zato je Mamić objavio hrvatskom pučanstvu da je Jovanović Srbin.

Kud ćeš veće diskvalifikacije?  U Lijepoj Njegovoj Srbin ne može biti ministar. Da li je Mamić nacić? Nikako. On je trenutno samo veliki Hrvat koji na krajnje pristojan način pokušava Jovanoviću skinuti glavu. Čudim se Jovanoviću. Ne treba mu rat sa Mamićem.

Što ako mu se samozapali auto? A kad mu polome noge?  A ako u svom krevetu ugleda krvavu konjsku glavu.  Možda Jovanović ne voli konje pa ga konjska glava neće uzemiriti? Dobit će metak u potiljak.

Na grobu će mu govoriti Mamić. Posebno će naglasiti da je Jovanović i mrtav najveći Hrvat u Hrvata. Svoj će govor Maminjo Veliki začiniti krupnim suzama. Zato, Jovanoviću, odustani. U Hrvatskoj stalan samo Mamić jest.

Izvor: Lupiga via Rudan.info