Sjećate li se članka o Brođanin koji se natječe za kreativni tim Cockte? Tada smo vas obavijestili da je ušao u završni krug glasovanja i zamolili da i vi date svoj glas! Bio je to Adrian Popović. Adrian je u neviđenoj kampanji, zahvaljujući i vašim glasovima, ušao u Cocktin tim snova i priča se nastavila. Kako? Pitali smo Adriana.


Prošlo je dosta vremena od kako su se i čitatelji sbperiskopa aktivno uključili u glasanje za Cockta tim. Jesu li konačno objavljeni službeni rezultati i potpisani suradnički ugovori i kako si ti prošao?


Rezultati su objavljeni u svibnju, postao sam novi član Cockta Freedom Squada. Započeli smo stalnu komunikaciju vezanu uz objavljivanje sadržaja. Ne znam ni sam zašto, ali moji videi i ideje im se iz nekog razloga sviđaju, čak kažu da im je i smiješno. Pitao sam ih čisto informativno zašto nitko nema mravojeda za kućnog ljubimca i oni su se smijali. Nitko me ne shvaća ozbiljno. Ja sam bio onaj učenik koji je uvijek čitao rubriku "Želim znati više", ali zato nisam čitao sve ono ostalo. Ali to su sad moje borbe, kao što je trenutno moja borba to što nemam dovoljno utičnica u stanu, a svaki dan nova tehnologija izlazi van i moram skupiti sve!


Kakvi su tvoji zadatci, koliko videa ili objava moraš imati i koliko često?


U dogovoru s Cocktom zajedno smo došli do brojke od 3 objave mjesečno, a na meni je izbor hoće li to biti video, fotka ili ulaganje u kriptovalute vezane uz plemenite plinove. Šalim se naravno za ovu fotku i video. Dosta su fleksibilni oko mog izbora ulaganja u kriptovalute.


Imaš li do sada što objavljeno i gdje se to može vidjeti?


Sve možete popratiti na mom TikTok profilu, tko me zaprati dobit će kilu smokava iz Metkovića. https://www.tiktok.com/@adrian.lewa16?


P.S. Upite šaljite mojoj curi na njezin broj mobitela.


P.S.S. Zapravo ne mogu podijeliti njezin broj jer sam se predomislio.


P.S.S.S. Koliko puta smijem staviti "S" poslije P.S.?


Tvoja poruka čitateljima?


Moja poruka čitateljima je da uvijek paze u menzi kada biraju pohano jer nekad zna umjesto mesa biti pohani oslić. I jednom kad dođem nazad u Brod nadam se da ćete glasati za mene za gradonačelnika. Ja ću stvarno napraviti veliki stadion Marsoniji gdje će ulaz uvijek biti besplatan ljudima s mravojedima kao kućnim ljubimcima. Ostani mi dobro Brode dok se ne vratim! Jer kad se vratim zabava prestaje!