Globalisti pripremaju svijet za vrlo skore i vrlo ekstremne promjene globalnog ekonomskog poretka.

U posljednje vrijeme se mnogo govori o “nuklearnom armagedonu” i još jednoj rundi zaključavanja, ovaj put u borbi protiv klimatskih promjena i globalnog zatopljenja. Kći Klausa Schwaba, Nicole Schwab, već neko vrijeme forsira ideju “klimatskih lockdowna”, a mnogi drugi pozivaju lažnog predsjednika Joea Bidena da to i provede.

Čini se također da vlada pušta krpelje s biološkim oružjem kako bi ljude učinila alergičnima na meso pa da umjesto toga jedu kukce.

Ako dovoljno ljudi počne shvatiti i organizirati se za borbu protiv tiranije, globalisti su spremni i čekaju s nekom vrstom “Plana B”, koji uključuje spaljenu zemlju i spaljivanje cijele stvari do temelja.

Gotovo je za očekivati da će spaljena zemlja na kraju pobijediti sada kada svi govore o zločinačkoj obitelji Biden i dosluhu i korupciji između savezne vlade i Big Tech-a.

“Dakle, s cijelim svijetom koji se sada raspada oko demokrata, RINO-a i ‘zločinačka obitelj Biden’ u vrijeme kada se sve više i više Amerikanaca konačno budi i shvaća točno što će ovi vragovi u Washingtonu D.C. učiniti kako bi se ilegalno zadržali na vlasti, uključujući doslovno ubijajući američki narod ako im stane na put, morat će ‘srušiti Washington DC,’ ‘staro’, prije nego što mogu u potpunosti ‘uvesti novo’,” izvještava All News Pipeline.

“A takvo ‘skidanjem’ također im dopušta da izbrišu sve dokaze o onome što je ostalo od tih dugotrajnih zločina nad američkim narodom i svijetom dok svoju globalnu državnu bazu zločina dovode u podzemne bunkere međunarodne zračne luke Denver, čak je i ukrajinski teroristički predsjednik Volodimir Zelenski nedavno nagovijestio takve ‘terorističke akcije’ kada je upozorio na ‘vraćanje rata u Rusiju’ i udare na ‘njene simboličke centre’ i ‘vojne baze’, a Washington D.C. je još uvijek ‘simboličko središte’ ‘slobode’ u Americi, kao i još uvijek ‘dom’ američke vlade, bez obzira na to koliko globalisti pokušavaju srušiti stvari.”

Što mislite koji će biti sljedeći lažni napad?

Više je nego vjerojatno da će što god se sljedeće dogodi biti lažna zastava koja će okončati sve lažne zastave – i okončati Sjedinjene Države kakve trenutno poznajemo. Jednom kad globalisti shvate da su izgubili, ponašat će se poput bijesne životinje stjerane u kut i nabacivat će se na prvi znak očitog neuspjeha.

Kongres je otišao na ljetnu stanku; učenici su na ljetnom odmoru; i sada je sazrelo vrijeme da se dogodi nešto veliko što će odvratiti pažnju i odvratiti američku javnost od zahtjeva da zločinačka obitelj Biden odgovara za svoje kriminalne radnje.

Kada sve drugo zakaže, nuklearno oružje je i dalje opcija. Možda će nekoliko prljavih nuklearnih bombi u nekoliko većih gradova biti dovoljno da se svi pogledi skrenu s Bidena, Schwabova i ostatka globalističke kabale, na “teroriste” koji pokušavaju uništiti Ameriku i naš “američki put” života”, kako su voljeli govoriti nakon 11. rujna.

“Više se bojim vlastite vlade nego bilo kojih Rusa, muslimanskih terorista ili Kineza”, napisao je jedan komentator.

logično