Nisam dugo u nekim polemikama. Svakoga život odnese na svoju stranu. Ipak osvrnuo bih se na na naše "nove" bazene kojih nemamo i o kojima niko ne piše. Valjda su svi zadovoljni što se usred sezone nemaju u Brodu gdje okupati.
Grad je pisao o otvorenju novih vanjskih bazena, ali nije pisao o zatvaranju "novih" zatvorenih bazena koji neće biti u funkciji najmanje mjesec dana (iako vjerujem i više).

Zašto je to tolika tajna? Opet bi se moglo pitati našega Babu koji je bio na bazenima uoči zatvaranja zašto tek otvoreni bazeni moraju u rekonstrukciju. Kakvu i zašto? Tolika sredstva i toliko radova. Vidljivo je da je nešto krenulo po zlu, jer taj dan su uz Dusparu nazočni bili Rogić, Majetićka i ostali. Neka djeca su dobila virusne infekcije. I šuti se. Je li Duspara odgovaran, ne znam, ali lokalni mediji šute o tome, jer čini mi se da je previše njih odano najvećem lokalnom patriotu koji nije ništa napravio, ali ima dobar PR koji nam daje percepciju kako je Brod turistička meka, i koji nije sposoban održavati ni ono što je tek sagradio. Ovo je samo mala slika stanja u našem Brodu gdje se dijele nagrade za najuređenije balkone, terase.. i, uglavnom ih dobivaju jedni te isti ugostitelji.