Da poslije ne bude zabune – na portalu svoje matične medijske kuće oni su sami sebe predstavili doslovce cijeloj zemaljskoj baloti. Niko drugi ih nije takvima opisao, nitko ih nije natjerao odabrati i istaknuti vlastite osobine i značajke na takav način. Ponavljamo, sami su izdvojili svoje voditeljske vrline. A mi samo ističemo ono što su oni sami istaknuli, a nisu morali, jer je groteskno,  jer je „zabavnije od zla“. ONI su ekipa koja stvara program Slavonskobrodske televizije!

Na „malo me ima, malo me nema“  www.sbonline.net,  svojevremeno smo ukazali na samoubilački stil samopredstavljanja lokalne dalekovidnice, na razularenu plitkost, na nepoznavanje zanata, na neispravnu uporabu jezika. Tekst je uvršten i na www.sbperiskop.net.  Usprkos ismjehivanju, portalska kategorija O SBTV-u je ostala nepromijenjena, banalna i smješno nakazna. Ili im treba više vremena nego drugima da procesiraju kritičke informacije, ili je riječ o opuštenosti zbog odsustva konkurencije?

Dok se to ne sazna, uživajte čitajući čime vas osvaja slavonskobrodski medijski dream team. A o načinu da i ne govorimo.

 Darko Junačko
Voditelj zabavno informativnog programa

Darko naprosto osvaja šarmantnim osmjehom. Jasni stavovi iza kojih uvijek stoji, neiscrpan izvor ideja i kreativnost glavne su odlike koje krase njegov karakter. Darko Junačko je, oštroumna, duhovita i nadasve zabavna osoba. Rado pomaže i u svakom trenutku ima odgovor na sve. (...) …i vjerujte ne postoji policijska priča koju vam on ne bi mogao prepričati.

Darija Jakičić
Voditeljica zabavno informativnog programa i emisije o zdravlju i ljepoti

Darija jednostavno zrači pozitivnom energijom. Voli životinje, razgovore uz kavu a najdraži način opuštanja je uz dobru knjigu ili film. Bilo kao pokretač novih ideja u redakciji ili organizaciji različitih akcija, ona preuzima ulogu motivatora i elegantno rješava probleme. Savjete još uvijek ne naplaćuje.  Energična, kreativna i pedantna, uvijek s osmjehom na licu…

 Dalibor Vuleta
Voditelj sportskog informativnog programa

Čovjek od akcije. Dalibora malo tko može iznenaditi jer je uvijek spreman i na najveći izazov otići još korak dalje. (…) Od svih mogućih hobija, zanimacija i mogućnosti koje mu pruža slobodno vrijeme, Dalibor jednostavno voli Dinamo.

Ivana Imrešković
Voditeljica informativnog programa

Vedra i uvijek dobro raspoložena Ivana zrači pozitivnom energijom. Izbor glazbe u redakciji najčešće je njen, međutim nitko o tome ne voli previše pričati, lakše je pobjeći na teren. Brojne talente potvrđuje i to što nema tog mehaničkog kvara na vašem automobilu kojeg Ivana neće dijagnosticirati u roku od 5 minuta.

Josip Šebalj
Voditelj sportskog programa i emisije

Stari sportski lisac, vječni entuzijast i zaljubljenik u sport. Ukoliko vam slučajno treba rezultat utakmice 3. županijske nogometne lige iz 1998. godine ne trebate tražiti informacije po papirima u nogometnom savezu. Josip će vam ispaliti u trenutku i rezultat i najboljeg igrača utakmice i ostale rezultate tog kola. Vječno zabijen iza monitora računala, kombinirajući i analizirajući sportska događanja, sastavljajući statističke podatke i procjene podignut će glavu tek ako negdje u redakciji zasvira dobri stari rock n' roll. (…)  … a zabrinut će se samo kada Hajduku krene loše.

Jasna Čuljak
voditeljica političkog magazina i emisije o filmu

Ako itko obožava zelenu boju onda je to definitivno naša Jasna. Mogli bi reći da kod nje uvijek sve "prolazi" jer ima zeleno svjetlo :) .(…) Ona je osoba koja vrlo rijetko kaže NE MOGU  a NEĆU vjerojatno i nema u svom riječniku. Blaga i strpljiva te uporna što je kod novinara uvijek prednost. (…) Voli film ali joj zbog posla ni politika nije strana.

Jasmina Galović
voditeljica glazbene emisije za mlade

Jasmina je temeljita, pedantna i odgovorna, tipična horoskopska Ovčica koja obožava mačke. Kada si zada ciljeve, od njih ne odustaje lako. Obožava „muške“ poslove po kući, nije joj strano korištenje svih vrsta alata za popravke, uživa uređujući svoj životni prostor, slušajući samo dobru glazbu i „lutajući“ u dokumentarcima.