Predivno smo se proveli u Admiral casinu u Zagrebu na velikom modnom spektaklu organizatorice Matee Jakopine i Vlatke Žeko, te suorganizatorice Mirele Buzov, gledajući iz prvog reda našu novu kolekciju. Mihaela Tomljenović i moja malenkost potrudile smo se napraviti korzete s perjem  koji su se savršeno uklopili u ambijent.

Predivne manekenke i manekeni Royal Models Croatia, pod vodstvom Damira Puhalovića odnijeli su laskave titule najljepših. Best model u ženskoj kategoriji prekrasna Lorena Čačija, dok je Ines Starčević lice godine. Naše jače polovine su odnjele zavidne titule: Ivan Bašić, rijaliti zvijezda, influenser, PR manager i novinar koji me oduševio svojim vedrim duhom, i bio i moj favorit, odnio je titulu best modela. Poznati frizer Samir Brkić ponio je titulu lica godine Zagreba, a titulu je kaže i očekivao.

Mihaela i ja razmijenile smo mnogo zanimljivih modnih savjeta s osebujnim Ivicom Karabatićem, a za glazbeni dio pobrinuli su se naši glazbenici: Ava Karabatić, Sexy Sandra, Ilijana Jerković Skender i Samir Nurkić.

Na samom kraju želim se zahvaliti svojoj divnoj muškoj pratnji Danku Ažiću imitatoru, satiričaru, voditelju, glumcu, autoru, tekstopiscu, preformeru. Njegov rad možete zapratiti na Instagramu @dankoazic i ne zaboravite zapratiti naš @design_dajanamiklos i @m.i.h.a.ela kako bi ostali u toku.

 

Uživajte u našoj šarenoj galeriji.