Iskreno čestitamo svim proglašenim najuspješnijim sportašicama, sportašima i ekipama na području grada Slavonskog Broda u 2012. godini, te ovim putem izražavamo žaljenje što nam je kao dopredsjedniku Zajednice sportskih udruga grada Slavonskog Broda i članici Upravnog vijeća iste Zajednice onemogućeno  sudjelovanje u svečanom protokolu dodjele nagrada.

Naime, Gradonačelnikova uloga lokalnog moćnika nije niti u ovom slučaju izostala, te mu  je i u ovakvom trenutku smetala pojava ljudi koji se politički s njim ne slažu. Zbog toga smo izbačeni iz protokola.  S obzirom, da demonstracija sile više ne može zastrašiti nas dvoje, jer smo odavno imuni na njegove bolesne provokacije, ovaj događaj je ,očito, trebao poslužiti drugima za primjer, kako bi znali što ih čeka ako počnu misliti svojom glavom.

Napominjemo, kako mi na svečanosti nismo bili prisutni kao čelnici Hrvatske stranke prava, nego isključivo u funkciji dopredsjednika i člana Upravnog vijeća Zajednice sportskih udruga grada Slavonskog Broda.

Bez obzira na sve, želimo da, unatoč mraku i močvari, u koju je Grad pretvorio Gradski očuh svojom netolerantnošću i agresivnošću,ipak,pobjedi mladost i sport, te se svi konačno nauče fair-play igri.

Još jednom Vam svima od srca čestitamo i želimo da se nikada ne uplašite  onog koji glumi većeg i jačeg,  jer kao i u životu, tako i u sportu, treba prvo biti čovjek!

 

Dalibor Damičević                                                                      Marina Logarušić

Dopredsjednik                                                                            Član Upravnog Vijeća

Zajednice sportskih udruga                                         Zajednice sportskih udruga

Grada Slavonskog Broda                                                  Grada Slavonskog Broda