Zahvalio bih se u ime Laburista općine Vrpolje svim glasačima koji su glasali za nas i svima onima koji su izišli na glasanje. Kao stranka koja ima ogranak u općini manje od godinu dana, s postotkom 5,46 na općinskom nivou , a u Čajkovcima 13 %,  izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatom.

No , moram naglasiti da su ovi izbori uistinu poražavajući za sve koji se bave politikom . Ovako mali odaziv birača je alarmantan i pokazuje nezadovoljstvo birača postojećim stanjem u državi. .Vodstvo stranke koja ne zna ništa o financijama svoje stranke, vodilo je godinama BRIGU  o državnim financijama. Birači nezadovoljni tom strankom izaberu drugu, koja kaže da teret  krize trebaju više ponijeti  bogati, ač im dođu na vlast podignu porez na 25% i još više osiromaše siromašne.  Normalno je onda da birači bojkotiraju izbore u znak protesta.

Do prije dvije godine sam i ja tako razmišljao, ali sam uvidio da taj način otpora ne pomaže, jer oni su SAMI  SEBI  DOVOLJNI  da se izglasaju. Zbog tog razloga sam se priključio stranci kojoj vjerujem i izlazim glasati , i na taj način želim pridonijeti boljoj kvaliteti života u Hrvatskoj. Stoga pozivam sve birače da izađu nalokalne izbore i daju svoj glas novim ljudima i novoj politici. Neizlaskom na glasanje samo se pogoduje strankama s velikim brojem članova , koja onda čudom pobjedi, vodeći evidenciju izlaska vlastitih članova na izbore.

Izlaskom većeg broja  birača na lokalne izbore , Hrvatski Laburisti općine Vrpolje nadaju se još boljem rezultatom i nastojat će svojim radom opravdati svaki dobiveni glas.

Predsjednik ogranka laburista općine Vrpolje

 

Darko Novoselović