Vrijedi pročitati, o jednoj brutalnoj, nerazumnoj i nehumanoj presudi uredniku portala koji je objavio članak, radi kojega direktorica slavonskobrodske knjižnice nije mogla spavati, jesti, i svaki čas je imala proljev zbog svojih duševnih boli.


Nije to prva takva presuda u URH, a bome niti poslijednja, sve dok narod bilo kako (na izborima - kaže Twain, da oni mogu bilo što promijeniti bili bi zabranjeni - ili mnogo odlučnije) ne zbaci nositelje te vlasti, i skine s položaja sve koje je ona instalirala radi njihove privrženosti osloboditeljima - đavla, doduše!


Dajem punu podršku (kao da ona u Sataniji nešto znači), gospodinu Veljku Lukiću, na čijem portalu sam kao kolumnist proveo lijepe dane. On je, za razliku od pobjednika - "prazne države" u konkretnom slučaju - bio, jeste i biti će čovjek cijelog svog života. Za razliku od dobitnice sudskog spora.


Prilažem link (zbog novih čitatelja i onih koji su ga moguće već i zaboravili) na tekst zbog kojega je ravnateljica slavonskobrodske gradske knjižnice dobila napadaje duševnih boli, te se iskalila - ne na autoru teksta, već uredniku portala koji ga je neoprezno objavio:


https://www.sbperiskop.net/kolumne/stribor-uzelac/stribor-uzelac-schwendemann-kerenje-u-brodskoj-gradskoj-knjiznici


Lukić je inače već dugo vremena trn u oku slavonskobrodske županije i šire, zaradi lijevog nagnuća svog portala i demaskiranja hrvatskih zločinaca i zločina, pa mu je - čini se - trebalo dati po prstima. I još k tome, upozoriti druge portale da paze što objavljuju!


Ladislav Babić, bivši kolumnista portala sbperiskop.net