Veliki open air spektakl pod nazivom Mars moon Fest održati će se od 1. do 3. lipnja 2012. u Slavonskom Brodu.
Trodnevni Mars moon festival na kojem će svirati bandovi Let3, Električni orgazam, Partibrejkers, Urban&4, Pips, Chips&Videoclips, Svadbas, Vatra, Emir & Frozen camels,  Zoran Mišić i band, Quasarr, Malehookers, No Rules, Adastra, Radio Luksemburg, Noxin, Bad Seasons, Pištolj na gumene metke, Manntra, Dandelion Children te 12 demo bandova... smješten je u Slavonskom Brodu na plaži Poloj, jednoj od najljepših riječnih pješčanih plaža. U tri dana Mars moon Fest donosi žanrovsku raznolikost i impresivan glazbeni program.
 

Petak 01.06.2012
LET 3
VATRA
BAD SEASONS
PARTIBREJKERS
SVADBAS
ZORAN MIŠIĆ I BAND
NOXIN
MALEHOOKERS
+ 6 DEMO BENDOVA
Subota 02.06.2012.
ELEKTRIČNI ORGAZAM
PIPS, CHIPS&VIDEOCLIPS
RADIO LUXEMBURG
QUASARR
NO RULES
ADASTRA
PIŠTOLJ NA GUMENE METKE
+ 6 DEMO BANDOVA

Nedjelja 03.06.2012.
EMIR & FROZEN CAMELS
MANNTRA
DANDELION CHILDREN
URBAN & 4
+POBJEDNICI DNEVNIH DEMO BEND NATJECANJA
Plaža Poloj na savskoj obali udaljena je svega 3 km nizvodno od centra grada. Do Poloja, osim ceste za automobile, vodi uređena biciklistička i pješačka staza.
Za one koji vole kvalitetnu svirku i dobar provod, ovo je neizbježno događanje, jer uz ovakav line-up zagarantirana je odlična zabava i koncert koji će nadmašiti očekivanja te o kojem će se dugo pričati. Uz obilje dobre glazbe Mars moon Fest nudi pregršt dodatnih zabavnih sadržaja, kampiranje, radionice i predavanja, kupanje...
Mars moon Fest ima humanitarni karakter, doniranjem 25.000 kuna pomoći će onima kojima je pomoć najpotrebnija. Festival će u ta tri dana imati dnevni i noćni program. U dnevnom programu će se održavati radionice u kojima će moći učestvovati svi zainteresirani, a izdvajamo neke: glazbena (gitaristička i bubnjarska), radionica na kojoj će se mlade upozoriti na štetnost droga i sve većeg nasilja među mladima... tu su i razna sportska natjecanja (odbojka na pijesku...).
Noćni dio festivala je glazbeni i događa se na dvije bine sa vrhunskom rasvjetom i razglasom. Nastupit će oko 30 bandova iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Svim posjetiteljima koji dolaze iz drugih gradova, osiguran je festivalski kamp i pristup svim programima tijekom cijelog festivala.
Biramo 12 bendova za Mars moon Fest
Osim headlinera mogućnost za nastup imat će i 12 demo bendova koji će biti izabrani putem natječaja na Rezonator.HR. Temeljem glasova publike, a u glasove se broje direktni glasovi na stranici + dijeljenje na socijalnim mrežama tek nakon što se pjesma odsluša 60 sekundi, biti će izabrano 2 benda, dok će ostalih 10 izabrati organizator. Natječaj je otvoren za izvođače svih stilova glazbe iz regije, a prednost imaju oni koji sviraju autorsku glazbu. Prijave i glasovanje započelo je 16. travnja, a glasovanje završava 5. svibnja u ponoć. Za bendove koji će se prijaviti na natječaj organizator festivala je osigurao i vrijedne nagrade. Bend koji će po završetku glasovanja biti prvi na top listi, osim direktnog nastupa na festivalu, osvojit će besplatno snimanje jedne svoje pjesme u zagrebačkom Audio Max studiju. Izabranih 12 bendova, u drugom krugu glasovanja na Rezonatoru moći će osvojiti i nagradu iznenađenja.
Svih dvanaest izabranih izvođača natjecat će se i za glavnu nagradu koju dodjeljuje Rainbow Music Group. Najboljem bendu po izboru festivalskog žirija biti će dodijeljena vrijedna nagrada koju je Rainbow osigurao u suradnji s poznatim svjetskim proizvođačem glazbene opreme SHURE. Svaki član pobjedničkog benda dobit će po jedan Shure mikrofon! Svi izabrani demo bendovi biti će zasebno predstavljeni na glazbenom portalu MIXER.HR.
 

Ulaznice možete kupiti putem internet stranice Ulaznice.hr (Vaše mjesto u prvom redu.) Dnevna karta je 70 kn, festivalska bez kampa 150 kn, festivalska s kampom 190 kn. Svi korisnici MasterCard kartica te oni čije se Maestro kartice mogu koristiti za sigurnu online kupnju do kraja travnja 2012. ostvaruju 10% popusta prilikom online kupnje ulaznica.
 

Glavni sponzor festivala je Osječka pivovara d.d.
 

Pratite nas na našoj internet stranici i facebook
http://www.facebook.com/MarsMoonFest
Proslijedio: Tomislav Goll