Zapravo naslov nije odgovarajući, jer u djelovanju sustava poput slavonskobrodskog Đure Đakovića, istovremenost i isprepletenost prividnog odnosno računalno zacrtanog/stvorenog i realnog u smislu osvojenih pozicija na tržištu, ne poznaje jasne demarkacijske linije i vremensku posljedičnost. Stoga renovirana web stranica ima funkciju objave da se ponovio Đuro od svog  prizemlja do najviših katova. Voljeli bi da je tako, da se Đuro vrati na nekadašnje staze slave, da se opiljivo renovira. Razdoblje slabosti je predugo trajalo.

Nova web stranica svojim privlačnim izgledom, funkcionalnošću i prohodnom navigacijom kao da potvrđuje poetske riječi o Misiji Đure Đakovića, a koje je napisala nova uprava: Ono što imunitet, lokomotorni sustav, kralježnica, srce i mozak čine za pojedinog čovjeka, to naši proizvodi doprinose zajednici - lokalno, regionalno i globalno.

Posebno je interesantna stranica o Strukturi grupe, prepuna ključnih imena s biografijama. Ako se skrola do kraja nailazi se na ime Sanje Milinović, direktorice korporativne komunikacije, pretpostavljamo, odgovorne osobe za novi izgled Đurinog portala, i za novi način odnosa s javnošću. O njoj piše slijedeće:

Sanja Milinović diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Bogato radno iskustvo u komunikacijama stekla je radeći u čitavom spektru industrija. Karijeru je počela u predstavništvu američke naftne kompanije Texaco u Zagrebu gdje je napredovala do direktorice predstavništva. Nakon Texacoa, karijeru je nastavila kao direktorica marketinga hrvatskog predstavništva Seagram, odgovorna za marketinške aktivnosti u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Početkom 2001. prelazi u najveću marketinšku agenciju u Hrvatskoj - Digitel, na mjesto asistenta generalnog direktora. Nakon što je u agenciji prošla poslovni i operativni dio posla, u studenom 2002. godine imenovana je izvršnom direktoricom Digitela s odgovornošću za ukupno operativno upravljanje agencijom te upravljanje ključnim klijentima. Od srpnja 2012. godine Sanja Milinović je direktorica Korporativnih komunikacija i promocije u Đuro Đaković Holdingu odgovorna za sve komunikacijske aktivnosti Grupe.

Treba zapamtiti to ime.