…reče naš gradonačelnik Mirko Duspara tijekom jedne od prošlih emisija Aktualnog sata na Radio Brodu.

Samo nekoliko dana poslije, u svom fotografiranju za izborni plakat, javno je pobio samog sebe. Nije prvi put, ali sad već postaje žalosno.

Na velikoj slici s koje nam se smiješi gospodin Duspara, kako kaže s građanima Slavonskog Broda (iako su to, zapravo, članovi Udruge Pravaš, ali i oni su građani Slavonskog Broda) ima jedna osoba koja, direktno, pobija njegovu tvrdnju o nepetljanju u zapošljavanje u gradska trgovačka društva i gradsku upravu.

Naime, mlada gospodična koja se široko smiješi iza Dusparinog desnog ramena je, ni manje ni više, njegova nova tajnica. Koja je, sasvim slučajno naravno, članica Udruge Pravaš. Sigurno je, sasvim uredno, prema svojim kompetencijama, od mnogih prijavljenih kandidata, baš ona izabrana za to radno mjesto.

Pretpostavljam da će se sada gradonačelnik, u jednoj od idućih emisija Aktualnog sata, požaliti građanima kako je zloća u ovom gradu toliko uperena protiv njega da ima žena koje pregledaju njegove javne fotografije i pronalaze na njima njegove zaposlenike. Sram ih bilo!

Uzalud vam, gradonačelniče, skupi PR agent kojeg plaćate našim novcima (dok za isplate za novorođenčad novca nema).