I da, nitko me nije „nafilao“ pričama protiv vas. Osjetila sam vaš način poslovanja na svojoj koži. Na žalost, nakon što sam glasala za vas jer nisam vjerovala pričama. Moja je sramota što sam glasala za vas. A vaša je sramota što osoba koja je bila vaš birač danas ovako misli o vama.

Transkript dijela Aktualnog sata na Radio Brodu, dana 17.04.2013.

http://www.soundset.hr/datastore/audiostore/10/b12dc2c79b9d952aa740ec54eee1810a.wav:

„…jer na žalost, toliko zloće u ovom gradu…moram priznati da je teško i zamisliti od pojedinaca, ovaj…onda imate situaciju da žena sjedi u wc-u i sluša one jadne radnike u Colosseumu koji se žale i da ih gradonačelnik otpušta i primat će druge. Nemam nikakve veze, Colosseum je privatna tvrtka u kojoj svaka trgovina bira svoje djelatnike, ne gradonačelnik grada Slavonskog Broda. To nije trgovačko društvo grada Slavonskog Broda, a nisam se petljao ni u trgovačka društva, ali u ovom gradu sve što ne štima i sve što se radi, radi gradonačelnik…“

Budući da me prozivate, osjećam se dužnom odgovoriti vam. Pa, da krenemo po redu:

1. Mogla bih vas prozvati radi javnog vrijeđanja, zar ne? Koliko je meni poznato, nazvati nekoga javno, u eteru, zločestim je uvreda.

2. Nisam znala da trebam vašu dozvolu za odlazak na wc. Ili da trebam birati vrijeme kada ću ići u wc da slučajno ne bih čula nešto što ne trebam. Nije da sam mogla birati kada ću završiti u wc-u. Ili s kim.

3. Zašto su radnici u Colosseumu jadni?

4. Colosseum je privatna tvrtka? Kolikim budalama smatrate građane ovog grada?

Da, niste mogli utjecati na zapošljavanje u trgovinama unutar Colosseuma (a nije da niste probali,     kako biste inače znali da ne možete, zar ne?), ali ste mogli (i jeste) utjecati na zapošljavanje djelatnika samog centra Colosseum.

5. Niste se petljali u zapošljavanje u trgovačkim društvima Grada Broda? Opet, nije da niste probali. Ali da, tamo su glavni vaši politički neprijatelji, pa vam nisu dali da zapošljavate svoje. Imaju oni dovoljno svojih.

Ali ste si zato dali oduška u zapošljavanju u Gradskom poglavarstvu.

Pa ste zaposlili na mjesto informatičara u Gradskom poglavarstvu čovjeka koji je završio ekonomsko-birotehničku školu. Ne bi li informatičar trebao biti informatičke struke? Bi, u privatnoj tvrtci.

Niste li, isto tako, zaposlili suprugu vašeg bratića/nećaka kao čistačicu/spremačicu u gradskom vrtiću?

Niste li zaposlili pola svoje rodbine u gradskom poglavarstvu?

Niste li zaposlili bivšu tajnicu vašeg kolege Jerka Zovaka na radno mjesto za koje nije imala stručnu spremu, pa ste poništili natječaj i raspisali novi, prilagođen za njenu stručnu spremu?

Nemojte nas praviti budalama.

Građani Grada Broda, za kojeg, u svakom trenutku, ne zaboravite napomenuti koliko ga volite, to nisu zaslužili.

I da, nitko me nije „nafilao“ pričama protiv vas. Osjetila sam vaš način poslovanja na svojoj koži. Na žalost, nakon što sam glasala za vas jer nisam vjerovala pričama.

Moja je sramota što sam glasala za vas.

A vaša je sramota što osoba koja je bila vaš birač danas ovako misli o vama.