Nisam neka osjetljiva duša, ali me zgrozila količina maliciozne zloće u ovom tekstu.

Prozivati nekoga radi prenošenja teksta s drugog portala s kojeg se često prenose tekstovi, aludirajući pri tome na nedostatak domoljublja i neprijateljstvo prema hrvatskom narodu vlasnika SBperiskopa, previše je maliciozno i obojano mržnjom, te huškanjem na urednika previše je čak i od ovog samoprozvanog novinara kakav je autor tog teksta.

Pri tome autor spominje nekakve političke Hrvate (valjda je to neka nova vrsta Hrvata, još bolja i superiornija od tzv. Pravih Hrvata) u koje pripada i on sam.

Ono što je autor, na kratko, smetnuo s uma da je kao pripadnik te elitne skupine Političkih Hrvata, nepravomoćno osuđen za pljačku te iste države koju toliko voli. Ali nema veze, on to radi iz silne ljubavi prema svojoj domovini. A i to je jedan od bitnih preduvjeta za inicijaciju u skupinu Političkih Hrvata: opljačkaj svoju ljubljenu državu.

Jer, to te ne čini gotovo jednakima onima koji su palili tu državu i ubijali njene građane. Ni slučajno. Ti ih samo ostavljaš gladnima, žednima i na ulici.

Uostalom, to je kod nas popularno. U trenutku kada si sam optužen da, pljačkom, radiš protiv svoje države, optuži nekoga za neprijateljstvo i nedomoljublje kako bi ti ispao  Pravi Hrvat.  Pa makar to bio i Ante Gotovina.

Nema veze što su oba spomenuta «prozivača» u ovom tekstu jedni od krivaca za ovo potresno pismo: dragi tata, zemlja za koju si poginuo vise ne postoji.

To nije bitno. Bitno je da su oni Pravi Hrvati.Otta