Vezano: Vijesti iz Slavonskog Broda: RBA raskida suradnju s Gradom, domar završio u ostavi bez grijanja…


(SDLSN, 2. ožujka 2016.) Sindikalna povjerenica SDLSN u Gradskoj upravi Grada Slavonskog Broda i zamjenica sindikalne povjerenice uputile su gradonačelniku Mirku Duspari i predsjedniku Gradskog vijeća Robertu Lujiću pisma u kojima se traže odgovori na otvorena pitanja glede suradnje Grada Slavonskog Broda i Raiffeisen banke, odnosno rekapituliraju događaji zbog kojih se Grad i Sindikat sukobljavaju već duže vrijeme.
Prema mišljenju Sindikata, Roberto Lujić, kao predsjednik Gradskog vijeća i član SDP-a, stranke koja gradonačelnika Dusparu „drži" na vlasti u Slavonskom Brodu, trebao bi pokazati interes za događaje koji Grad Slavonski Brod, njegove zaposlenike, ali i građane koštaju novca, a sve zajedno udaljuju od uspostave učinkovitog javnog servisa i pokazati ima li njegova stranka snage i odlučnosti zauzeti se za prevladavanje ove situacije u kojoj nitko nije zadovoljan.
Pisma donosimo u prilogu i nadamo se da će njihov sadržaj potaknuti rješavanje problema u Gradu Slavonskom Brodu, posebice stoga što su njihovi autori članovi Sindikata koji tamo žive i rade i nije im bilo lako odlučiti se na ovakvu vrstu dijaloga sa svojim poslodavcem. S. Kuhar

Pročitajte još...

 

sdlsn