Ukrajinsko-ruski sukob, isprovociran od strane zapadnih elita, koje žele održati svjetsku dominaciju, najveće je zlo koje smo do sada vidjeli. Zbog vlastitih interesa, zapadne elite su u rat uvukle dva bratska naroda – Ukrajince i Ruse. Snimke s terene oslikavaju sav jad i tugu običnih mladića koji gube svoje živote i postaju doživotni invalidi.

Donosimo vam snimku grupe ukrajinskih vojnika koji pokušavaju izaći iz minskog polja, te pri tome jedan za drugim gube noge. Scene su strašne i mučne za svaku normalnu osobu, jer ovdje nije problem radili se o Ukrajincima ili Rusima, već o suludom sukobu kojeg su režirale zapadne elite.

Ukrajinski i ruski mladići su djeca i očevi, koji ne vode politiku, nego odrađuju što im ona servira.

Normalna osoba može biti ljuta na kriminalca Zelenskog koji na offshore računima krije na stotine miliuna dolara, glorificira naciste iz Drugog svjetskog rata i vodi najkorumpiraniju državu na svijetu, ali sladiti ovakvim scenama može samo osoba bolesnog uma.

Neprijatelj svih naroda, nisu četnici, ustaše i partizani, nego političari koji osmišljavaju slične ideje i ideologije, pogubne za najobičnije ljude. Budite sigurni da djeca političara neće gaziti po minama i gubiti noge.

Sve oko vas koji podupiru ubojstva, rat i šire mržnju, otjerajte u tri p. m.


Nesretni mladi ukrajinski vojnik koljenom aktivirao minu 🙁

logično