Dana 9 ožujka 2013 Drugi put za redom zajedničkim snagama svih brodskih moto klubova organizira se Humanitarni party naziva "Bikeri Bikerima" u Night Club Bastion, Tomica.

U organizaciji sudjeluju klubovi MK Nightmares, MK Brod, CC Čaplje, MK Sibinj, MK Veterani, Free Riders SB, kao i svi ostali brodski bajkeri koji svojim zalaganjem i savjetima pomažu da se ovaj događaj odradi kako najbolje treba bez incidenata.

Ove godine se pomaže dvojici motorista i to, Davoru Cindriću, koji je uslijed dijabetesa ostao slijep na oba oka, te Otti Sliva, koji je kao prvi vozač zida smrti u Slavonskom Brodu dao veliki pečat brodskoj moto sceni, te mu se na taj način želi odati priznanje za sve što je napravio, i pomoći kako bi mu se olakšao život uslijed nedaća koje su ga snašle.

Cijena ulaza je skromnih 20 kn, a ulaznice se mogu kupiti u preprodaji kod članova klubova koji su u organizaciji ili u Moto Rock Caffe Piramida, ali isto tako se mogu kupiti i na sam dan koncerta na ulazu u Night Club Bastion u Tomici u kojem se ovaj događaj i odvija.

Na koncertu nastupaju Opća Opasnost, Ludilo Mašina, Crna Kronika, Krokodili, Shippers i Plagijat koji su se odrekli dijela zarade za nastup te uvelike pomogli da se ovaj parti organizira i da se skupi još više sredstava za pomoć.

Ukoliko niste u mogućnosti doći i prisustvovati događaju, svoje donacije možete i uplatiti na račun:

BROJ RAČUNA 2484008-3229918907
račun otvoren kod:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d. Zagreb

u svrhu doznake: "HUMANITARNA POMOĆ" bikeri- bikerima