O Matei Jakopini poduzetnici iz Zagreba već smo pisali. Sa sestrom Nikolinom vlasnica je brenda Diva i odjeva sve poznate dame iz javnog života. Danas smo s njom zbog modnog spektakla o kojem će nam sama Matea nešto kazati

Izuzetna mi je bila čast što sam dobila licencu Izbora lice godine i The best modela Zagreb od gospodina Matea Brekala kako bih napravila modni spektakl i izbor u Zagrebu u poznatom okupljalištu mladih Johann Francku. Ideja za događaj mi je bila ta da napravim modni spektakl mog brenda fashion Dive i Hunić design sisters, a pri tome jedan od spektakla bio je svjetleći robot i haljine od balona art.

Glavna gošća nam je bila Antonela Malis, umjetnica, operna diva, sopernistica koja je naprosto zavodila svojim elegantnim i profinjenim glasom.

Voditelj manifestacije bio je dobro poznati Davor Garić koji je svojom pojavom upotpunio cijelokupnu manifestaciju.

Želim također istaknuti da nam je jedan od glavnih gostiju bio Željko Bebek i njegova obitelj, što nam je izuzetna čast. U ocjenjivačkom žiriju bila su poznata lica: Nataša Moskva, Hamdija Seferović, Tomislav Vrbanec, Eni Šukunda Gavrilović, Stipan Prtrenjača, Dijana Hunić i ostali poduzetnici.

Hunić Design Sisters odavno mi je zapao za oko Matea. Moram te pohvaliti u izboru suradnika. Za one koji ne znaju ovo je vrlo ozbiljan brend koji kroz svoje kreacije pridonosi očuvanju kulturne baštine hrvatskog ruha. Njihove kolekcije predstavljene su u Los Angelesu, Beču, Fashion weeku u Milanu i baš ga je lijepo vidjeti i na tvojim curama.

Zahvalila bi se mnogobrojnim suradnicima: Maskice.hr, Tiskara.hr, Rent X, Ex-Cars, Rent a car Family, MM Medestetica Estetska Kirurgija, Ines Petrić Creative Ekskluzive, Lana Peloza, Romana Taylor, Lash and brow Academy Zagreb, DHARMA institut za ljepotu i zdravlje, Croatian Perfume House, Tomislav Vrbanec, Vedran Spevan fitness instruktor, BING WIN, Selfchecklns, Pantera graditeljstvo, Royal Beauty Centar, Bioline d.o.o , Crobikers, La Mia, Aste Balon Art, Servis Košič d.o.o., Aurora Tv, Elixir Beauty...

Ono što nas najviše zanima je tko su pobjednici ovog modnog događaja?

Odlukom stručnog žirija odlučeno je da Lice godine 2021 bude  Sara Ena Softić koja  dolazi iz Velike Gorice koja je sa svojim stavom i ljepotom plijenila pažnju.

The best model 2021 u ženskoj kategoriji bila je Sara Sulić - studentica hotelijersko turistickog , koja voli fitness i zdrav način života.

The best model 2021 u muškoj kategoriji bio je Stanislav Krofak  koji je MMA borac.

Ono zbog čega ti ja skidam kapu su i mnogobrojne revije humanitarnog karaktera za koje si zaslužna. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati.