Svakodnevno smo bombardirani radovima kreativaca, ponudama butika raznih stranica za online kupnju. Ponekad se zaista u svim tim ponudama bude teško snaći, stoga sam galerijom slika odlučila malo vam pomoći prilikom izbora.


Predstavljam vam kroz galeriju dva brenda. Brend @nakit_venera majistoricu za nakit i brend za torbe @vikadesign.art majistoricu za torbe.


Božanstveni nakit @nakit_venera  prilagođen je svim prilikama i svakoj ženi će podići samopouzdanje, jer svaki komad rađen je ručno i u njega je uloženo mnogo truda i ljubavi. Naizgled nespojive boje tvore savršen sklad koji ovaj nakit razdvaja od stereotipa. Možete izraziti svoje želje, prilagoditi svojim potrebama, a biti sigurni da će biti poseban i neponovljiv. Uz nakit @nakit_venera u svim prilikama osjećam se božanstveno.


Torbi je danas puno tržište, uglavnom su uvezene iz Kine i Turske. Ukoliko imamo malo više sreće na nekoj od njih piše „made in Italy". Svaka druga djevojka na cesti nosi istu, baš zbog toga vam kroz galeriju donosim torbe brenda Vika. Torbe brenda Vika jako su kvalitetne, izrađene od prirodnih materijala poput kože i drveta uveliko su u prednosti na tržištu. Zanimljivost vezana za ove torbe je i ta što su obišle svijet i stigle i do svojih vlasnica u egzotičnim zemljama, nose ih mnoge poznate dive i žene koje drže do svog stila. Brend Vika ne proizvodi samo torbe već i obuću koja idealno ide uz torbe. Pozivam vas da sami pogledate i uvjerite se u posebnost ova dva brenda putem Instagrama, te da sve što vas zanima upitate ove divne kreativne dame koje su moj izbor br 1.