O ovoj oblasti već nekoliko puta pisah, jer je neizostavna tema svakodnevnice. Danas vas pozivam u novootvorenu ordinaciju u Brodu kojom ordinira doktor Mišić. Odgovore na najtraženija pitanja dobit ćete upravo ovdje.

Predstavite nam se doktore.

Zovem se Jovica Mišić. Rođen sam 9. 9.1982 godine u Tuzli. Oženjen, otac dvoje djece. S porodicom živim u Doboju. Medicinski fakultet i specijalizaciju sam završio u Beogradu i Banja Luci.

Koje su usluge koje pružate?

Fileri

Botox

Mezoterapija

Lipoliza stomaka i podbratka

Prp tretman

Korekcija očnih kapaka

Korekcija ušiju

Korekcija ožiljaka

Otvaranje potkožnih izraslina

Kila ingvinalna ( preponska )

Ventalna kila

Urasla dlaka

Hemeroidi

Moram istaći da pored stečenog znanja na studijima i specijalizaciji, za svaku uslugu prošao sam više dodatnih edukacija na raznim kongresima i radionicama na kojima su predavali eminentni stručnjaci iz oblasti hirurgije i estetske hirurgije.

U kojim sve gradovima pružate svoje usluge?

Trenutno usluge pružam u Brodu, Doboju i Modriči (gdje imam savremenu hiruršku salu ). U toku je i razmišljanje o proširenju posla na još neke gradove.

Što bi iz svoje bogate ponude ponudili ženama + 30 godina?

Ponuda je široka, a potrebe su različite. Svakako bi istaknuo korekciju usana hijaluronskim filerima, botox... ali, opet ponavljam, sve zavisi od osobe do osobe gdje su potrebe i prohtjevi različiti.

Kako se nosite sa konkurencijom?

Konkurencija u oblasti estetske hirurgije je velika. Međutim ja to gledam sa pozitivne strane. Veća konkurencija mi daje satisfakciju da se više usavršavam i da budem bolji.

Koje tretmane predlažete muškarcima?

Muškarci svakako kao i žene imaju potrebu za estetskim korekcijama. Tu bi mogao izdvojiti botox, zatezanje kapaka, lipolizu (uklanjanje masnih naslaga), korekciju ušiju.

Mnoge žene se dvoume oko korekcije usana. Objasnite im iz svog ugla da to nije medicinski štetno.

U današnje vrijeme hijaluronska kiselina je postala nezaobilazan faktor u svakodnevnoj njezi kože, podmlađivanju i promjeni crta lica. Ona predstavlja prirodni sastojak koji se nalazi u našem tijelu. Hijaluronska kiselina upija vodu. Zahvaljujući hijaluronu koža izgleda svježe, hidrirano i zdravo.

Koji su najtraženiji zahvati?

Tretmani botoxom i hijaluronskim filerima, prednjače u odnosu na ostale zahvate.

A oni najzahtjevniji?

Operacija Bezecularnog karcinoma kože glave većih dimenzija, koji je tretiran kremama i kada naraste više od 5 cm.

Za sva dodatna pitanja ostavite nam kontakt. Zelim vam usješan rad i puno zadovoljnih klijenata.

Možete se obratiti na broj telefona +387 65 922 768 (Viber, Whatsapp ) te moje radove možete pogledati na facebook i Instagram stranicama pod nazivom Dr Mišić.