Nakon nezaboravnog partya u clubu „IQ“ u Slavonskom Brodu, najpoznatijeg balkanskog DJ ugostio je club Tiffany u susjednom gradu preko Save.

DJ Shoneta smo zatekli u odličnom raspoloženju, publika je bila neumorna, tražilo se mjesto više.

Iako ga je bilo teško odvući od horde obožavateljica s njim smo Seida Ćesan i ja za SB Periskop uspjeli stvarno kratko porazgovarati o utiscima, o nastupima, atmosferi  i planovima.

Kako si zadovoljan atmosferom i publikom ?

Super je bilo. I u Slavonskom i u Bosanskom Brodu, publika je energična i radujem se svaki put kad dolazim u ove krajeve. I večeras je bilo super kao i prošle sedmice kada sam bio u clubu „IQ“ u Slavonskom Brodu.

Zanimaju nas tvoji daljnji planovi. Što nam dobrog spremaš?

Što se tiče daljnjih planova, radim, putujem, spremam nekoliko novih pesama. Sigurno je da će jedna ili dve pesme izaći do kraja godine.

Sledeća pesma će biti „Dva promila“ i trenutno sam u pregovorima s jednom velikom balkanskom zvezdom; pesma je jako vesela i podseća nekim delom na prošlu pesmu „ Duplo loši „ koja je bila sa VUK MOBOM i GASTTOZZOM, koja je također sjajno prošla kod publik. Što se mene tiče bit će tu malih nekih novina  s obzirom da se svašta nešta dešava u zadnje vreme na domaćoj muzičkoj sceni, da ne kažem da sam prešao u repere i zapostavio dj-ing, ali malo ću se oprobati i u tim vodama i jedva čekam da čujem kako će to publika primiti.

Nakon odličnih utisaka i provoda do sitnih sati uz Dj Shoneta naša topla preporuka je da se prepustite dobrom provodu koji vas očekuje u clubu „LUNA“ ( Andrijaševci/Vinkovci) 28.10.