O svojoj novoj pjesmi Andrea Granat kaže: "Nakon pauze od godinu i pol nesnimanja, Iluzija je moj novi singl. Pjesma koja me posebno osvojila u moru komercijalnih stvari koje nam se svakodnevno serviraju. Sve se dogodilo sasvim slučajno, nakon što je moj prijatelj i autor Giovanni Jakovac tražio izvođače za svoje pjesme povodom obljetnice deset godina karijere. Poslušala sam veliki broj pjesama, ali kod ove se dogodila emocija na prvu i to je bilo to. Za glazbu i aranžman zaslužan je Dalibor Herceg, dok za pjesmu nismo radili spot, nego video s tekstom. Pjesma je full jednostavna, a opet prožeta snažnim emocijama i to je čini posebnom."Planiraš li uskoro spot za pesmu i hoće li u njemu bit mjesta za neku moju ludu kreaciju?

Spot trenutno nije u planu, ali nije isključena opcija da bi se mogao i snimati. Moja vizija je bila da uz ovu pjesmu ide što jednostavniji lyrcs video, kako bi sav naglasak ostao na tekstu, glazbi i emociji koju ova pjesma nosi.

Ako se bude snimao spot, imati ću te na umu, jer volim ljude s kojima super funkcioniram, a naša suradnja na mojoj drugoj pjesmi „Bijela košulja“ je već bila i više nego uspješna i na tome sam ti mnogo zahvalna.

Kako si zadovoljna kako je pjesma prihvaćena od strane slušatelja?

Iskreno, ovo je bila prva pjesma koju sam radila bez očekivanja, nego što bude bude. Radila sam nešto za sebe i za svoju dušu, a ako publika prihvati, to bi bio samo bonus. I čini mi se da je i prihvatila. Reakcije su i više nego pozitivne. Stvarno sam dobila veliki broj poruka podrške, poziva i vidjela velik broj dijeljenja na društvenim mrežama. Pjesma je definitivno drugačija i neočekivana i mislim da je to to što je publiku i osvojilo

Imaš li već nešto novo u planu?

Imam nešto novo u planu; radim na jednoj pjesmi već više od godinu dana. Pripremam zaista nešto posebno i ulažem veliki trud u to. Tekst, glazba i ideja pjesme su već gotovi, no fali nam još jedna karika u cijelom timu da bi došli i do završnog proizvoda. Jako se veselim svemu što me čeka i što slijedi, a ova pjesma koju vam sada predstavljam je samo jedna lijepa uvertira.