Petar Šarčević - Sharky dolazi nam iz Zagreba, zagrebačkih Sesveta. Odrastanje u tom djelu grada kaže da ga je izdefiniralo u osobu koja je sada, a nedavno je napunio 18 godina. Bavi se glazbom, raznim žanrovima, ali je sve usmjereno u moderan zvuk.

Kako je krenula tvoja priča?

Pišem pjesme od malena, ali snimanje pjesama koje je vrijedno spomena počinje prije dvije godine. Najveći uspijeh do sad definitivno je snimanje u studiju kod Svena Gleđe, kojeg ovim putem pozdravljam. Do suradnje je došlo potpuno slučajno... Jedan pjevač je došao u fast food gdje je radio moj prijatelj koji mu je tad pustio moju pjesmu, tada sam dobio broj producenta u čijem studiu snimam od tad. Puno mi pomaže ustupanjem studija što mi daje veliku slobodu jer nije lako ostvariti potpuni potencijal pjesme uz kućnu opremu na kojoj sam prije snimao. Do prije godinu dana snimao sam tako da mi je mikrofon bio pričvršćen u kutiju za tenisice koja je bila oblijepljena spužvom. Danas mi je smiješno kada se toga sjetim.

https://www.youtube.com/watch?v=RmKwevr6zN0

S kim bi snimao duet kada bi ti se pružila šansa?

Razmišljao sam baš o tome s kim bi najviše volio snimiti duet. Nemam nikakve barijere što se toga tiče. Sviđa mi se zvuk koji pravi 30Zona, a Nered je od samog početka za mene najbolji rap izvođač u Hrvatskoj, tako da bi suradnja s njim bila svojevrsno ostvarenje sna. Sada ne izbacujem vrstu glazbe kakvh on radi, ali imam nekoliko "old school " pjesama koje bi isto mogle izaći.

Kako nastaju pjesme?

Sama pjesma nastane vrlo brzo, beatove u najvećem broju slučajeva radi Antonio Gilja- Jokxh kojeg ovim putem pozdravljam, iznimno je perspektivan. Za neke pjesme sam i sam radio beat. Tekstovi također nastaju brzo i njih isključivo pišem ja.

Što bi poručio čitateljima?

Čitateljima želim sve najboljev u životu. Slušajte pjesme koje su vani i očekujte najbolje od mene u idućem periodu.

Imaš li što u najavi?

Imam nekoliko pjesama u suradnji s Ma Tijom s kojim u zadnje vrijeme surađujem. Planiramo snimiti spotove za neke od njih. Izaći će u sklopu zajedničkog albuma. Ovim putem najavljujem pjesmu "Uspjeh" koja bi uskoro trebala biti objavljena. Iznimno se veselimo tom projektu.

Više o mladom umjetniku možete saznati zaprativši njegov Instagram : p_sharky a ja mu ovim putem želim sve najbolje.

https://www.youtube.com/watch?v=HEgD1PUXANY