Mnogo vas me je pitalo što radi naš Aleksandar Štipula, pa sam otišla vidjeti. Nije ga dugo bilo, a taman smo se navikli na njega.

Gdje si nestao Aleksandre?

E pa, Aleksandar se malo povukao. Oženio sam se i čekam dijete. Da...i mi rokeri smo porodični ljudi.

To je predivno. Čestitamo! Poznavajući te imaš ti nekog asa u rukavu, zar ne?

Da. Ipak sam u međuvremenu spremio i novu pjesmu koja će početkom proljeća ugledati svjetlost dana, pa ćemo i nju kao i predhodne objaviti na vašem portalu.

Reci nam nesto više o njoj?

Da eto, nova pjesma, novi spot, stari  Štipula. Tom pjesmom ću najaviti svoj povratak i obećavam da neću više čekati dvije godine da nešto novo objavim.

S kim surađuješ na novoj pjesmi?

Uglavnom ista ekipa što se snimanja i produkcije tiče. Studio Megaton, gospodin Miralem Slipić, glavni i odgovorni za kvalitet zvuka koji pružamo slušaocima. Nešto što je dobro jednostavno ne treba mjenjati.

Od tebe smo navikli na razne stilove i eksperimente. Što smo sada dobili, kakav žanr? Da li je lagana ljubavna ili nešto žestoko?

Točno, igrao sam se žanrovima u proteklim pjesmama. Ljubavna. Tu pjesmu ću posvetiti svojoj supruzi, a dalje ćemo nastaviti sa nekom žešćom muzikom i temom.

Kako misliš da će ju publika prihvatiti?

Pa iskreno, iznenadile su me reakcije na moj dosadašnji rad, tako da ći pustiti da i ovaj put budem iznenađen. U svakom slučaju sam kao i do sada dao sve od sebe i dio sebe u novu pjesmu.

Što bi za kraj poručio ljudima koji te prate?

Poručio bi da slušaju dobru muziku, jer je uz muziku život mnogo ljepši. Da prate moj budući rad, jer ću se truditi da bude kvalitetno, jako i zanimljivo. Uopšteno, da podržavaju nove mlade umjetnike, jer stvarno ima mnogo kvalitetnih izvođača koji zaslužuju pažnju.

Ja ću njih naći. Završimo sa meni omiljenom pjesmom našeg omiljenog rokera,  a obećavam vratiti ću se i s novom.