Dok službena medicina muku muči sa neuspješnim plavim, zelenim i žutim pilulama koje ne mogu nikako riješiti problem proljeva zbog kojeg mnogi ostaju tjednima ili čak mjesecima prikovati uz krevet, dotle se majka priroda pobrinula da nam ponudi zlatni lijek iz božje ljekarne-MLJEVENI ROGAČ. Zašto je on toliko važan za ovu priču oko Corona virusa. Zato što je kod mnogih zaraženih, upravo proljev vrlo čest simptom oboljenja uz respiratorne tegobe, mučninu, bolove u mišićima, kašalj i upalu pluća. To znači da virus Corone prolazi i kroz našu krv i probavni sustav izazivajući i dijareju. Stari travari imaju uzrečicu-onaj tko uspije riješit problem dijareje, riješio je pola problema u saniranju i ostalih simptoma bolesti.

Mljeveni rogač je za to najbolji lijek. Možete ga kupiti u svakoj trgovini i trgovačkom centru. Razlog uspješnog liječenja proljeva mljevenom rogačem krije se u njegovom sastavu. Naime, plod ROGAČA sadrži šećer, oko 30 - 40%, škrob 35%, sluz, bjelančevine, tanine, masti, lignin, pektin, organske kiseline, a sjemenke sadrże do 63% sluzi, te pektin i bjelančevine. Ako uspijemo pobijediti proljev, na pola smo puta da onda uspijemo pobijediti i CORONU.

Kako konzumirati MLJEVENI ROGAČ? TRI MALE ŽLIČICE PRAHA SA VODOM. Dakle, jednu žličicu praha stavimo usta, zalijemo s malo vode, i kada osjetimo da se ustima stvorila kašasta tekstura, tada progutamo. I tako tri puta za redom. Nekoliko puta u toku dana. Nevjerojatno koliko je ovaj lijek uspješan u borbi protiv proljeva. U to sam se u više puta i sam uvjerio. Već idući dan nećete ga imati. Dok konvencionalna medicina još uvijek nije izumila efikasan lijek protiv proljeva, bolovanja zbog njega traju i po mjesec dana, dotle, vrlo učinkovit i jeftin prirodni lijek spava na policama svake TRGOVINE-MLJEVENI ROGAČ. Stari travari u svojim ljekaruša i zapisima ističu još i njegovu odličnu ulogu protiv kašlja i drugih respiratornih tegoba, što MOŻE samo biti dodatni razlog da i ovaj prirodni lijek toplo preporučim u borbi protiv Corona virusa. Hvala.