Slavonski Brod će napokon ugostiti jedan od najboljih hrvatskih punk-rock bendova – 22. rujna u diskoteci Bastion (Tomica) nastupaju BRKOVI!
Zagrebačka grupa „Brkovi“ postoji od 2004., a od tada su izdali tri albuma: PunkfolkWellnes 2009., Društvo brkatih mladića 2010. i Balkanski Esperanto ove godine. Kako sami kažu, band je nastao kao reakcija na demoniziranje narodne glazbe u medijima, licemjerne podjele na urbanu i neurbanu glazbu i malograđanštine općenito.

 

 

Svoju glazbu nazivaju „turbo punk folk wellness i spa“, što je zapravo uspješan spoj narodnjaka, punka i „narodskih“ tekstova - pojednostavljeno rečeno – balkanski dernek. U relativnom kratkom periodu djelovanja Brkovi su dobili kultni status među pripadnicima gotovo svih urbanih, suburbanih i ruralnih slojeva društva – rasprodajući dvorane i klubove diljem Hrvatske.
Kao support Brkovima će biti već dobro poznati brodski thrash-metal bend Chaos Addict koji slavi dvije godine žestokog djelovanja.
Cijena pretprodajne karte je 40kn, a može se kupiti samo u: caffe baru DERBY (Augusta Cesarca 15 - Slavonski Brod). Za one koji neće biti u mogućnosti kupiti kartu, mogu ju rezervirati po pretprodajnoj cijeni na: thelema_team@yahoo.com
Cijena karte na dan koncerta iznosi 50 kn, a početak derneka je u 21 h. !!!
BRKOVI
http://www.brkovi.com/

CHAOS ADDICT
http://www.facebook.com/chaosaddictbanc

----------------------------------------------
MK NIGHTMARES:
www.nightmares.hr

THELEMA PROMOTIONS info contact:

• thelema_team@yahoo.com
• facebook.com/Thelema.666
• myspace.com/thelemapromotions