I ove godine na zatvaranju  moto sezone, Moto klub Brod poziva sve prijatelje i simpatizere kluba na tradicionalno natjecanje u pečenju pečenki, pod nazivom   PEČENKIJADA 2012.    


koja će se održati na SRC Poloj, u subotu 13. listopada, od 12 sati

 

Kao i prošlih godina MK Brod osigurava svima potrebna drva, kruh, rakiju, rezačice mesa, tanjure,  pribor za jelo, alu tacne za slaganje mesa, salvete i dr. sitne potrepštine,  kao i šator za zajedničko druženje i konzumaciju jela i napitaka  nakon ocjenjivanja, nagrade i pehare za nagrađivanje najboljih natjecatelja, uz nastup tamburaša i rockera. (Svaka ekipa sama osigurava pečenke, ražanj, opremu za pečenje -  lim, držače ražnja, elektromotor, stolove, stolice…)

Obavezna je potvrda od veterinara!

 

Prijave ekipa do  srijede 10.10.2012. -  kod tajnika kluba Matije Lipeca, na telefon - 092/286 7941.

Detaljna pravila i prijavnice možete pronaći na našoj stranici www.motoklubbrod.com.

 

Zahvaljujući Vam na sjajnoj suradnji i medijskoj pažnji koju ste nam i ove godine posvetili, pozivamo Vas da budete naši gosti, te da se zajedno zabavimo na kraju još jedne uspješne moto sezone. Uz zvuke tamburice, ali i dobrog rocka, uz veliki šator, bogat izbor hrane i pića, očekuje nas još jedan izvrstan program, a posebno ističemo da smo za posjetitelje pripremili prodaju pečenki  po popularnim cijenama, te bogat roštilj i veliki izbor pića.