Iznimno sposobni pojedinci, daroviti, nadareni, obdareni nekom sposobnošću… talenti… moraju se potvrditi, dokazati. Mnogi od njih podliježu testiranjima tek u uskom krugu upućenih u njegovu posebnost, a oni rijetki, zahvaljujući svom htijenju i ambiciji, i načinima samopromocije, imaju prilike zadiviti svijet, upoznati ga sa svojim vještinama, znanjima, urođenim predispozicijama za vrhunske rezultate i ljepotu neke izvedbe na pozornici, pred publikom.

Zahvaljujući masovnim medijima, natjecanja talenata iz estradnog spektra, postala su vrhunska zabava, ali i posao na kome će zaraditi televizijske kuće, vješti menadžeri, agenti, producenti.Ovih dana sreli smo Brođanina Adriana Popovića koji je u jednom takvom televizijskom showu pokazao svu raskoš svog plesačkog talenta. Naravno da je dogurao visoko donijevši slavu sebi i svom gradu. Vještiji promatrači njegovih nastupa od prve su shvatili o kolikom se trudu radi kako bi iskazao svoj talent, osjećaj za pokret, ritam, koregrafske finese, usklađenost s glazbom i glumu. Bio je pravi užitak gledati njegovo držanje pred publikom i žirijem, njegov impresivvni, samouvjereni nastup dostojan najprofesionalnijih faca. Odmah smo ga zamolili za kratki razgovor. Koliko god bio darežljiv s pokretima svog istreniranog tijela, toliko je bio suzdržan u svojim odgovorima.

S vremenskim odmakom na tvoja dva veoma uspješna nastupa u Supertalentu, nakon dobroprimljenih videa (preko 170 000 gledanja), ima li kakvih promjena u tvom životu? Prepoznaju li te ljudi na ulici, i imaš li poziva za nastupe?

Prije svega pozdrav čitateljima sbperiskopa. Na svu sreću nastupa ima taman onoliko koliko stignem. Mogu reći da sam stalan gost kod Bitorajca u Ludoj kući. Prepoznavanja na ulici nema sada, bilo je u vrijeme Supertalenta i to najvise od strane klinaca.

Budući da si aktivan nogometaš, ima li razlike u popularnosti u odnosu na ples?

Pa čujte, mogu reći da me na nogometu znaju kao "onog što pleše" Iako nisam više aktivan u plesu, morao sam se za nešta odluciti i pala je odluka na nogomet, još tu i tamo zaplešem ali nogomet je nogomet hehe.

Jesi li sad u nečemu angažiran i koji su ti planovi?

Trenutno radim u Adidasu, igram na sve strane mali nogomet, uključen sam u tri razlicite ekipe u tri razlicite lige, pa je moje slobodno vrijeme jako ograničeno, nažalost, ali pokušavm nešto pokreniti, nešto svoje. Nadam da ćete uskoro vidjeti i nasmijat se tome