SBPeriskop preuzima objave s FB profila SLAVICE LEMAIĆ - nezavisne vijećnice gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda.


Otorite i pogledajte fotograrafije kao dokaze za tvrdnje

____________________________

Slavica Lemaić

Jučer u 09:49  ·

https://slavonija.in/.../1534-ne-odgovara-na-vijecnicka...

Nesuvislo odgovara na vijećnička pitanja, ali parkira gdje je zabranjeno

slavonija.in

Slavica Lemaić

  1. ožujka u 15:18 ·


Uslijedila je reakcija Grada na prozivke zbog parkirnih mjesta. Rade li zaista kako treba?

Što sada izvodi Duspara?

slavonija.in

Što sada izvodi Duspara?

U cijeloj Basaričekovoj ulici su u tijeku intenzivni radovi. Radnici uklanjaju punu crtu na cesti.

Slavica Lemaić

  1. ožujka u 10:17 ·


Kad kao gradonačelnik imate većinu u gradskom vijeću koja je debelo osigurana (ali ne na izborima) nego prodanim vijećnicima nedavno zaposlenima u gradskim poduzećima i gradskoj upravi onda dobijete nakaradu od grada i onda se radi ovako kako se radi (ulica ispred gimnazije i ulica uz OŠ IGK ).

Bit će toga još...

Slavica Lemaić

  1. ožujka u 09:51 ·


Kao gradska vijećnica moram izraziti zabrinutost zbog nereagiranja struke na cirkus koji se događa po gradu. Naime, u Ulici Đure Basaričeka označena parkirališna mjesta ugrožavaju promet. Cijeli desni trak velikim dijelom zauzet je parkirnim mjestima, a ulica je dvosmjerna. Ovo je suludo! Struka se nije ni oglasila, a gradonačelnik radi što želi. Zbog duga koji gradu visi za vratom, zbog njihove aljkavosti i nesposobnosti građani moraju ispaštati kroz cijenu parkinga, a sad i pomahnitalog obilježavanja svakog slobodnog prostora za parking bez prave prometne strategije koju nisu izradili još od 2001.godine. Jasno je da se u gradu treba uvesti reda kad je riječ o parkingu, ali ovo što oni rade nema veze sa zdravim razumom, potpuno nestručno, neprofesionalno i bez ikakve strategije. Ugrožava se normalno funkcioniranje prometa.

U prilogu Ulica Đure Basaričeka.

Slavica Lemaić

  1. ožujka ·


Kada vas u tjedan dana posjeti komunalni redar nakon sjednice gradskog vijeća gdje ste ukazali na zapošljavanje ljudi u gradska poduzeća koja gradonačelniku čuvaju većinu u vijeću.Naime, poštujem rad komunalnih redara i smatram da imaju pune ruke posla kojeg trebaju odraditi jer je grad u potpunom neredu. Ono što ne razumijem je da određene građevine u gradu koje predstavljaju opasnost  za prolaznike nisu godinama posjećene i sankcionirane od strane komunalnih redara/Grada, dok pojedinci (koji rade po propisima) takvu posjet imaju po nekoliko puta u tjedan dana. Smatram da se tome pristupa aljkavo i neozbiljno. Puno je ovakvih građevina koje zahtjevaju veću pozornost te uklanjanje svega što predstavlja opasnost za prolaznike. Centar grad, Horvatova ulica.