Za vikend sam se zabavljala na lokaciji kazališno koncertne dvorane Ivane Brlić Mažuranić, gdje sam iz publike, imala priliku gledati svoje kreacije na djevojkama koje su se natjecale za titulu Miss brodsko-posavske županije 2017. Titulu je ponijela Valentina Jackiv, dok su prva pratilja Matea Adrijanić, a druga pratilja Ena Letica. Imala sam prilično malo vremena da se pripremim, pa sam tematiku lako smislila, znajući da sa „little black dress“ nikako neću stići pogriješiti. Haljine sam radila od satena, svile i pamuka, dopunivši ih detaljima perja, šljokica i bisera, te tako u sve utkala dašak glamura starih Hollywoodskih filmova. Zahvalila bi se organizaciji BUMN koja mi je više puta ukazala povjerenje, a punih 26 godina organizira izbor ljepote u našem gradu.

Ne mogu reci da mi je to bilo prvo sudjelovanje u reviji, ali je svaka nova i novo iskustvo, koje nosi i nova poznanstva, te je palo i nekoliko ideja za nove suradnje, a jedna me posebno oduševila s mojom šminkericom Boženom Ninković i mladim poduzetnikom Teom Haurdićem koja se rodila iz šale; zapravo bi u zbilji mogla uspješno zaživjeti jer smo svi troje  maštoviti , ambiciozni i uporni pa vas možda u budućnosti i iznenadimo komadom dizajnerskog namještaja, koji bi ja osmislila, Božena nacrtala, a Teo stvorio u djelo.

Paralelno uz dizajn sve više vremena posvećujem pisanju, te kanim udahnuti život svojim tekstovima u  tome će mi pomoći beogradski glazbenik :Danko Jovašević, profesor gitare Miloš Vukičević, te Osječanin Matej Podgorščak kojeg trenutno možete vidjeti u RTL-ovoj emisiji „Zvijezde“. Donjet ću vam mnogo novih lica za SBPeriskop predstavljanja, a sada s vama želim podijeliti nekoliko svojih haljina s revije .