Zna čitati i pisati.

Misli svojim mozgom.

Lijepa je i pametna.

Glupost ju odbija, knjige, inteligencija i ljepota ju privlače.

Financijski je neovisna i ne može se kupiti lovom.

U veze ulazi i izlazi slobodno.

Zna da je inkvizicija glupa jer nije izmislila struju kao Tesla, inkvizicija je izmislila samo mrakaču i lomaču, ali to ju ne sprječava da koristi blagodati Tesline struje i ostalih znanstvenih izuma kao što su automobili i avioni kojima se prevozi u Vatikansku banku s torbama punim love od harača sirotinje, umjesto da leti, levitira i bilocira se u skladu sa svojim učenjima i vjerovanjima s kojima pere dječje mozgove po sekularnim školama pretvarajući sekularne obrazovne institucije održavane javnim novcem u svoje privatne vjerske poligone.

Voli prirodu, biljke i životinje i smatra ih ravnopravnim bićima, ekološki je nastrojena i mrzi uništavanje i zagađivanje okoliša, kriminalce i profitere, eksploataciju, ratove i ubijanja.

Metlu i usisavač ravnopravno i pošteno dijeli s partnerima.

Naciće smatra glupima i opasnima.

Svoga je tijela gospodar i ne da da joj inkvizicija po njemu prčka i određuje što će sa svojim tijelom raditi, inkvizicija nit ju hrani nit ju plaća, a htjela bi se petljati.

Voli znati i učiti, intelektualna je i često odlikašica i najpametnija u razredu.

Sloboda joj je jako bitna, opire se svakom tlačenju i ne tlači nikog, tlačenje je odlika inferiornih umova i zatucanih nasilnika i psihopata, ne potčinjava se nikad i nikom, može lukavo glumiti potčinjavanje, no ono je uvijek samo prividno

Ima razvijene instinkte i dobro čita ljude, mrski su joj malograđani, konformizam i oportunizam, snobizam, idiotizam, hipokrizija i hijerarhija.

Između vjernog psa i nevjernog partnera bira psa.

Unatoč izuzetnosti nije ohola, oholi su i skloni vrijeđanju podkapacitirani imbecili s mentalnim i drugim poteškoćama (Leonardo retardo), uglavnom je pristupačna, draga, ljubazna i simpatična.

laura astra