Sada će se svi zgražati nad vulgarnošću balavih ustašofila, nad količinom primitivnosti i mržnje koja stoji iza ovih poziva na ubijanja i silovanja, a novine će „jebat“ pisati s točkicama. No zapravo bi s točkicama trebalo pisati mnoge izjave političara, biskupa, akademika, sudaca, novinara, …, koje godinama stvaraju ozračje u kojem ovakvi „cvjetovi zla“ prirodno proklijaju

“Svoju odluku kojom odbacuje tužbu policije protiv Thomsona za uzvikivanje i poticanja publike da uzvikuje „Za dom spremni“, Visoki prekršajni sud obrazložio je i tvrdnjom „da je na Thompsonovom koncertu vladala pozitivna atmosfera i da nisu primili ni jednu pritužbu građana“. Dakle, kršenja javnog reda i mira nije bilo.

Po toj logici ni grupa Bad blue boysa, s transparentom „Jebat ćemo srpske žene i djecu“ iznad natpisa „DINAMO SVETINJA“, s kojim su mahali u Kustošiji u Zagrebu, na državno-katolički praznik Tijelovo, uz uzvike „Ubij“, „Ubij“, nisu kršili javni red i mir – na skupu je vladala pozitivna atmosfera i nitko od prisutnih nije protestirao. Da je netko protestirao, slično kao da netko protestira protiv uzvika „Za dom spremni“ na Thompsonovom koncertu, suočio bi se s argumentima koji se saniraju na Hitnoj.

Sada će se svi zgražati nad vulgarnošću balavih ustašofila, nad količinom primitivnosti i mržnje koja stoji iza ovih poziva na ubijanja i silovanja, a novine će „jebat“ pisati s točkicama. No zapravo bi s točkicama trebalo pisati mnoge izjave političara, biskupa, akademika, sudaca, novinara, …, koje godinama stvaraju ozračje u kojem ovakvi „cvjetovi zla“ prirodno proklijaju”, stoji u saopštenju predsjednika Antifašističke lige Hrvatske Zorana Pusića.

tacno