Danas kao temu biram Ellu Dvornik-Pearce. Ellu nije potrebno posebno predstavljati, jer malo tko ne zna tko je Ella. I dok je jedni mrze i preziru, drugi je istim intenzitetom vole i obožavaju. Za svo to vrijeme dok je vole ili mrze, Ella neumorno radi, iznenađuje i osvježava. Želja joj je bila prije 30-te napraviti modnu kolekciju i njom nas je iznenadila. Stoga je i razlog današnjeg pisanja Ellino upuštanje u modne vode kao dizajner.

U suradnji sa @kriedesign Ella je uradila limitiranu kolekciju pod nazivom #KriElla.  Komadi su već dostupni za naručiti na Krie web shopu, a šalju se u sve zemlje. Ella nam poručuje: " Kada je već ludnica, obuci se u najljepše ruho za kućni party!"

Komentari na njeno stvaralaštvo su pozitivni, ali Ella nije niti mogla pogriješiti, izabrala je svevremenske boje i klasične krojeve s notom posebnog, koje su nosive i nakon kućnog partya. Odjeća je također i prilagođena svim veličinama, a kako to Ella šaljivo kaže, krojevi kriju i ostatke kila od trudnoće. Hrabra haljina sa visokim prorezom ima ugrađene gaćice, tako da se mora priznati da je Ella mislila na sve. Poznavajući Ellin rad, od nje sam očekivala šarenilo boja, ali sam sigurna da ćemo to od nje dobiti već na proljeće, jer ona sigurno neće stati na jednoj kolekciji, a kako se vama dopada kolekcija iz naše galerije?