U ovo doba godine, kad padnu temperature, a vatra u kaminu te nagovori da svoj radni dan preneseš pred nju, i moj hobi zaživi raznim idejama. Možda i ne toliko originalna, jer se čini uobičajenom blagdanskom idejom, ove godine moja zimska kolekcija inspirirana je Anđelima.

I dok smo ih prije 90-ih godina mogli viđati tek na čestitci za Božić, danas Oni imaju veliku raširenost. Internetom „kolaju“ iskustva ljudi  u susretima s ovim duhovnim bićima, pojavile su se popularne poruke „što ti tvoj Anđeo čuvar poručuje“ kao i značenja kazaljki na satu, te učestalo viđanje određenog broja, preko kojeg ti tvoj Anđeo nosi poruku. I sama sam bila znatiželjna što po takvu vjerovanju znači učestalo viđanje broja 6 kojeg u posljednje vrijeme nigdje ne uspijevam izbjeći, dobila sam i odgovor u kojem mi moj Anđeo poručuje da pustim sve materijalno i posvetim se samo duhovnom. U jednu ruku , ja se slažem s Njim, a u drugu, nadam se da ću svoju kolekciju rasprodati prije Božića.

Ostavljam vam mašti na volju, da vjerujete ili ne vjerujete, da vam Anđeli budu stvarna bića koja vas čuvaju u svakom trenu ili ostanite sumnjičavi na svijet koji ne možete ni vidjeti ni opipati. Moja kolekcija je i za jedne i za druge.