Naša nova kolekcija zabljesnula Zagrebom. Netko bi rekao glamur, netko bi rekao kič, a svatko vidi ono što u sebi nosi. Jedno je  sigurno, Mihaeline i moje kreacije izdominirale su scenom, snimljene u krupnom planu za IN Magazin koji si nadamo se niste propustili. Na kolekciji smo radile nekoliko mjeseci, ručno šivajući marabu perje na pomno odabrane izazovne korzete. Bojama nismo oskudjevale i želim ovim putem izjaviti da boju perja možete birati sami.

Dobro uvježbani tim manekenki Royal Modelsa naše je  radove vrhunski izložio sceni uz spretnog fotografa Darka Paunovića koji je napunio našu galeriju slikama. Naši radovi zapali su za oko i Damiru Puhaloviću poslodavcu Royal Models Croatia s kojim smo se dogovorili da naše perje izdominira i Splitom na reviji u prosincu kojoj se iznimno radujemo. Unazad nekoliko tjedana moj inbox na društvenim mrežama prepun je upita o proizvodima s perjem i jako mi je drago što se ljudi sve više oslobađaju okvira i usude za ekstravagantni komad.

Mihaela: Inspiracija za kolekciju "perje" je došla spontano kroz Dajanin i moj razigran duh. Svaki komad je rađen s ljubavlju, i kao takav je unikat. Bitno nam je napomenuti da je perje ručno šivano. Zajamčeno će  se svaka žena u njemu osjećati posebnom i ženstvenom.

Perje na odjevnim predmetima datira od davnina, i tada su samo hrabre žene nosile isto. Naši komadi su unikatni, zaigrani, ženstveni. Mogu se nositi sami za sebe uz jeans, suknju ili kombinirati u elegantnim kombinacija, npr. ispod sakoa, na haljinu... Samo malo mašte i hrabrosti, za sve ostalo smo mi tu. Nas možete kontaktitati na našim Instagram profilima @design_dajana miklos @m.i.h.a.ela

Hvala kolegici Mihaeli. Hvala i kolegicama Matei Jakopini i Žani Štrbac Kukolj na kojima je bila velika odgovornost organizacije, našem fotografu Darku Paunoviću bez kojeg ništa ne bi bilo zabilježeno, manekenkama Royal Models Croatia pod vodstvom Damira Puhalovića, hvala i ustupanju prostora prestižnog kluba i restorana Magazinska klet By the way.

Za našim je stolom bilo najveselije, jer sam ja ta koja mora sve dignuti na noge i zaplesati satima.  Pogledajte u galeriji naše kreacije od perja na divnim manekenkama.