Na predstavi „Da sam ja neko“ Enisa Bešlagića u isti tren mogu da vam krenu suze i smijeh, da se naježite i zagledate negdje u dubinu samih sebe, sjetite djetinjstva i nekih lijepih trenutaka svog života za koje tek sada kao odrasle osobe saznajete da su bili lijepi.

Predstavom "Da sam ja neko“ na šaljiv i zanimljiv način Enis prepričava svoj život, vraćajući nas tako u naš u vrijeme kad nije bilo interneta, kad je igra i smijeh bio mnogo zabavniji no danas, ulice toplije, osmjesi iskreniji i ljudi veseliji.

Gledam oko sebe starije dame i gospodu kako se s nostalgijom prisjecaju prošlih vremena i klimaju glavom potvrdno na svaku Enisovu riječ iskazujući oduševljenje biranim temama. Enis nas je sve podsjetio koliko je bitan mir, dobrota i ljudskost, kako u teškim trenucima trebamo ostati snažni i okrenuti k dobrim stvarima, koliko je prijateljstvo vrijedno, a trud ka svom cilju ostvariv.

Predstava prepuna jakih poruka, dvorana odjeknuta smijehom, glasni aplauzi koje je ovaj jedinstveni umjetnik itekako zavrijedio, a srce puno. To može samo Enis Bešlagić.

Donosim vam raspored predstava, a nezaboravno iskustvo osobno jamčim.