Moja kolegica, kreativna Sanja Rekanović, koju ste već imali priliku upoznati kroz intervjue, i ja, poznate smo po tome da se ne zna koja više radi. Zbog toga naša druženja nisu česta, ali kada se dogode vrlo su interesantna. Uz njezinih dvoje i mojih troje djece naši poslovni susreti odvijaju se kao u nekom filmskom studiju. Moj dnevni boravak po potrebi postaje sve, salon za šminkanje, prostor za nadogradnju noktiju ili frizerski salon. Danas je frizerski salon, a ni ja nisam odoljela pletenicama moje Sanje. Dok šijem krzno na njenu omiljenu kapu ona mi spretno plete pletenice, razigrano i veselo odgovara na pitanja i trudi se nadglasati dječji smijeh. Moj prvi dojam je da sam iznenađena što me ništa ne boli niti ne čupa, dok Sanja radi svoj zanat, a drugo da dužinu možeš birati sam, a ja sam naravno izabrala onu do struka.


Koliko će ti vremena trebati, Sanja?


Za pletenice poput ovih tvojih, trebat će mi pola sata.


Da li tvoji klijenti više biraju prirodne boje ili one lude, sada moderne boje?


Zavisi o dobi klijenta; curice mi obavezno uzimaju boje, a žene najčešće u boji svoje kose, mada nema pravila.


Tko su najčešći klijenti?


Ljeti djevojčice, a već jesen/zima djevojke i žene uglavnom. 


Koliko uživaš dok radiš pletenice?


Ja stvarno uživam u svemu što radim i što je veči izazov ja više użivam. Afro se radi oko osam sati, ali meni su one i najdraže.


Kako okolina reagira na tvoj rad?


Okolini se uglavnom sviđa. Za sad, nisam imala negativnih komentara.


Hej, pa mi smo i gotovi! Pletenice da ili ne? Od mene jedno veliko DA! Psssttt... osjećam se deset godina mlađe. Hvala Sanja.


Uz pletenice dobivate i uputu za održavanje, a više Sanjinih radova pogledajte na  Instagramu @beauty.sanja, moje možete na @design_dajanamiklos. Vidimo se na Instagramu!