Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Na našu sreću spot je iz Vegasa došao s Davorom Badrovom natrag, a ja gorim od nestrpljenja da čujem kako je bilo snimati u Vegasu. Dobro nam došli Davore, kako ste se proveli na snimanju i zašto baš Vegas?

Lijep pozdrav svim vašim čitateljima i pratiteljima. Ova numera je nešto što sam dugo tražio narodnjak disco dobri stari poznati ritam sa narodnjačkom melodijom. Tekst je radio Saša Lazić, arr Marko Gluhaković. Meni se svidjela tema i tekst pjesme i melodija također. Pronašao sam se u njoj, jer puno putujem radim. Teško je pratiti svakoj ženi poslovnog čovjeka i uspješnog kroz život biti podrška. Bude tu i uspjeha i padova sve je to život. Ova pjesma nešto slično o tome priča mnogi će se pronaći sigurno slušatelji.

Evo i ja sam se pronašla, Davore, sa ženskog aspekta, kao uspješna žena koju je teško pratiti. Zašto baš Vegas?

Vegas, woow, najljepši grad sigurno za mene. Volim tu energiju koju Vegas ima  i luksuz i glamur. Klima je takodjer fantastična, skoro da nema vlage u zraku.  Bili smo na tour s Kafansko večer ja i Jana, i došli smo na ideju da snimimo novi spot u Vegasu ujedno smo se provodili dole  i iskoristili priliku za spot.

Kako je teklo samo snimanje? Da li glatko ili je bilo nepredviđenih situacija?

Pa snimanje kao snimanje, svako je posebno, ali je bilo vruće, pa je sunce i vreo vjetar malo otežavao dodatno.

Sudeći po stihovima koje sam čula pjesma ima dobre predispozicije da postane hit, što očekujete od ove numere?

Očekujem da se uklopi u moj repertoar i da održi ovo stanje do sada ako bude hit ili nešto više Bože Ti hvala!  Ne  zna nitko šta će danas biti hit.

Hvala Vam Davore na Vašem izdvojenom vremenu. Glasite za miljenika publike. Što bi za kraj razgovora poručili svojoj publici?

Publici poručujem da uživaju, budu živi zdravi, da ih volim i hvala za podršku koju su do sada pružali sve ove godine. 

Nama preostaje da uživamo u Davorovoj pjesmi.