Moje kreacije s perjem, bude veliki interes na društvenim mrežama i oko njih se diže "galama" . Kreacije s perjem radila sam iz vlastitog gušta i same ljubavi prema modi, i nisam ciljala na to da će iste biti pretjerano viralne. Moje kreacije nisu za sve tipove žena niti bi svima jednako stajale, da bi ih se predstavilo i nosilo treba itekakva doza hrabrosti.

Ne mogu kazati da pregledam sve poruke koje dobijem i da odgovorim na sva vaša pitanja i komentare, jer  to vremenski nije moguće, ali je jedno od najčešćih pitanja to, da li se garderoba s perjem može pokvasiti i vratiti u istu formu. Neka moj novi proizvod bude ujedno i potvrdan odgovor na ovo pitanje.

Uživajte u modi i ne sudite drugima koji u njoj uživaju na svoj nači. Davno sam za javnost izjavila da moda ne treba biti pritisak nego razonoda. Uživajte i na našim zatvorenim bazenima na koje uvijek možemo pobjeći od lošeg vremena, kiše i zime koja nam stiže.

Kostime za kupanje izrađujem i zimi, a više o svemu možete vidjeti na mom Instagram profilu @design_dajanamiklos gdje ste svi jednako dobro došli, čak i kritičari koji mi nerijetko naprave i najbolju reklamu.