Pozivamo vas 23. svibnja u MINT club&more. Izbor lica godine. Pozivamo vas na mjesto koje će vas instantno lansirati u najbolje svjetske destinacije za zabavu.

Jedan od glavnih aduta ovog mjesta je i njegov Cabaret dinner show. Talentirani plesači, pjevači, glumci i akrobati tijekom večeri goste vode u čudesnu zemlju zabave. Rasprostirući se na više od 700 četvornih metara precizno dizajniranog prostora, MINT je istovremeno i primamljiv i ekspresivan, njegov ambijent i atmosfera su užitak koji se mora iskusiti da bi se mogao cijeniti.

Čast mi je i zadovoljstvo novu kolekciju koju radim u suradnji sa zagrebačkom dizajnericom Mihaelom Tomljenović predstaviti na ovom događaju predivnih organizatorica Matee Jakopine i Vlatke Žeko. Od nas očekujte neočekivano sa slobodnim ulazom, ludom zabavom i ekstravagantnim kreacijama. Goste cluba prije koji dan zabavio je Šako Polumenta, pjevač s najviše hitova na Balkanu oduševivši Zagreb, a još više zagrepčanke.

Sada je na nama zadatak, oduševiti ih. U žiriju će se naći neizostavni Neven Ciganović uz poznate pjevače koje trenutno ne smijem otkriti. U galeriji pogledajte korsete iz naše kolekcije koji će zablistati scenom.