O Renati Šošić, neumorno kreativnoj dizajnerici, više smo puta pisali, a sada smo tu zbog njenih drvenih torbi. Da, dobro ste pročitali, torbi od drveta. Renata će nam ispričati kako se rodila sama ideja za ovako jedinstvenim proizvodom.

 

Sve što je vrijedno mora imati dobru ambalažu!

Zašto ovo govorim na početku?

Ovo je važno, jer je predhodilo mojim torbama. Ali kakve pak to veze ima sa torbama? Eee to je ono što želim reći odnosno povezati.

Prije mojih torbi svi radovi koji su bili izrađeni od strane mene su bili dobro zapakirani kako bi se sačuvali onakvim kakvi zapravo jesu. Ambalaža je bila od drveta, preciznije, bile su to drvene kutije.

Jednog dana sam odlučila drvenu ambalažu ukrasiti kako bi pri predavanju djevojčici kojoj sam trebala tada predati rad bilo to što ljepše... iiiii,i ispala je mala drvena torba.  Kada sam vidjela što sam napravila i to kao ljubiteljica unikatnih i ručno rađenih torbi, te takve samo i posjedujem sam se bacila u akciju...

Nakon te prve drvene torbe ideje su se samo rađale i rađale, a pokretač su mi bile moje cure kojima sam okružena jer su jedva čekale novu kako bi je što prije rezervirali.

Naravno da to nije obična drvena torba jer  moje drvene torbe UMR su rastavljive na više faktora, pa uz torbu zapravo dobijete i modne dodatke UMR. Kako to mislim?

Svaka torba se sastoji od više dijelova: Ručka se može skinuti i nositi kao obruć za kosu. Svaki ukras koji se nalazi na kutiji je funkcionalan kao gumica za kosu, traka ili turban. Vaše je samo reći što volite i ja složim torbu. Baza je drvena i može se koristiti kao kutija za kozmetiku ili bilo što drugo kada je ne koristite u svrhu torbe. Drvene torbe su samo jedan dio mog stvaranja uz njih dizajniram i izrađujem sve modne dodatke ljetne i zimske. Uz njih izrađujem heklane i trenutno najveći hit tkane torbe koje sama izrađujem pomoću tkalačkog stana koji sam nabavila u antikvarijatu.

 

Hvala ti Renata. Slobodno bacite oko na Renatin instagram profil @unikatmodarenata i uvjerite se u ovo. Renata vas čeka vesela i razigrana srca uz lijepu riječ i najbolje radove.