Zgodni, talentirani dvadesetrogodišnji Jakov Mađarić žari i pali scenom, veselim spotom i oduševljava vokalom. Jedna od oduševljenih sam i sama, te sam mu radi toga odlučila postaviti nekoliko pitanja.

Bok, Jakove, ispričaj mi kada se rodila odnosno kada si osjetio ljubav prema glazbi ?

Ljubav se rodila, čini mi se, prije dvadeset i tri godine, a do sada je samo sazrijevala i postajala sve jača, a tako će biti i nadalje nadam se.

Kako je počela tvoja priča „Ljubavi sam žedan ostao?“

Priča je počela krajem prošle godine kada sam se javio Kristijanu Rahimovskom na njegovu objavu putem drustvenih mreža; htio je raditi s mladim pjevačima koji su željni i voljnji razvijati sebe i zakoračiti u svijet profesionalnog bavljenja glazbom. Nakon toga smo se dogovorili za sastanak u Zagrebu i tako je sve počelo. Nakon iznimno plodonosnog „ispijanja kave“, nastao je singl LJUBAVI SAM ŽEDAN OSTAO kojeg je napisao sam Kristijan Rahimovski.

Da li bi mogao da kažeš da se osobno pronalaziš u pjesmi i ono, oko čega sam znatiželjna, može li istinski dobro pjevač otpjevati pjesmu ako se u njoj nije našao?

Naravno, svaki muškarac će se složiti samnom i poistovijetiti, jer svi smo mi imali onu koja nas „vrti kao cijeli svijet“ ili nas je vrtjela, a one koje nije će zasigurno ostaviti žednima ljubavi... jer što je život ako nas barem jednom neka pripadnica ljepšeg spola nije „povukla za nos“.

Što se tiče istinske povezanosti sa skladbom i samim izvođenjem, smatram da se svaki pjevač mora saživjeti sa skladbom, tekstom i biti dio svakog takta i vjerovati u ono što izvodi jer tada i onaj tko sluša vjeruje.

Tko su ti glazbeni uzori s domaće, a koji sa strane scene?

U principu nemam određene glazbene uzore, slušam i pjevam one pjesme koje mi odgovaraju trenutačnom raspoloženju i koje daju inspiraciju za pisanje.

Moram napomenuti kako su to ponajviše pjesme Massima, Sergeja Četkovića i Toše Proeskog.

Imaš li potrebnu podršku obitelji i prijatelja na svom stvaralačkom putu?

Naravno, jer da je nemam samo bi tiho tapkao u mjestu i trudio se s malim pomacima.

S kim bi od poznatih  volio imati duet?

Definitivno je u pitanju Sergej ili ZSA ZSA

Kada se zaljubiš pišeš li djevojkama pjesme?

Baš suprotno, pjesme pišem isključivo kada sam slomljena srca, nekako sam tada produktivniji u tome djelu. A sada moram priznati da već duže vrijeme nisam napisao niti jednu pjesmu.

Da li imaš djevojku?

Vješto preskačem pitanje i nudim ponovo isčitavanje prethodnog odgovora.

Tko je prelijepa djevojka zbog koje „gubiš glavu“ u spotu?

Djevojka koje je glavna glumica u spotu je moja predivna kolegica s fakulteta s kojom sam nekoć studirao, Nina Dumenčić iz Virovitice.

Kako ti se sviđaju reakcije ljudi na pjesmu i spot , jesi li zadovoljan postignutim?

Za sada sam iznimno zadovoljan! Volim kritiku, bila ona negativa ili pozitivna, čak više volim negativnu, jer mi daje veći poriv za napredak.

Što ti je sljedeće u planu?

Već pripremamo idući singl, samo ću otkriti da sam ponovo u studiju u Zagrebu od početka devetog mjeseca.

Kad ne pjeva , tko je Jakov? Što radi  što voli i što ga istinski čini sretnim ?

Kada ne pjevam, vodim i uređujem top listu na radio Našicama. Taj posao me ispunjava, jer je opet u pitanju glazba. Dosta često sam i na probama sa svojim pratećim bendom NEGRO... Kako god, od glazbe ne mogu pobjeći.

Tvoja publika misliš li da su više muškarci ili žene?

Iskreno, čini mi se da su žene i moram priznati da me to veseli.

Koji su tvoji dugoročni planovi?

Kratko i jasno, za početak je to snimanje albuma.

Jakove, talent i izgled imaš, ja ti uz to želim i mnogo sreće u tvom daljem radu.

Hvala od srca, na potpori i komplimentima.