Napokon smo i u mom gradu. U Slavonskom Brodu sam s jednim veselim rockerskim parom: Mariom Šapina, bivšim vojnikom i strastvenim ribičem i njegovom boljom polovicom, July, medicinskom sestrom koja obožava kuhati. Pokazat će nam što sve izrađuju.

Što izrađujete?

Uglavnom su to stvari po našem guštu, nešo što vidimo na internetu ili iz naše mašte. Nerazdvojni smo i sve volimo zajedno raditi, a nekada se našim idejama pridruži i naš sin.

Što radite s vašim radovima?

Radove poklanjamo obitelji i prijateljima, neke i onima kojima trebaju a ne mogu si ih priuštiti, a neke zadržimo i za sebe.

Mislite li da se danas cijene unikatni radovi?

Mislim da da, kao i uvijek. Ili volite ili ne volite unikatne radove.

Kako okolina reagira na vaš rad?

Pozitivno, ali vjerujemo da ima i onih koji podrže rad, a da im se možda i ne sviđa.

Koliko je ljubavi utrošeno u vaš rad?

Sve radimo s puno, volje i truda, a najviše s ljubavlju.Morala sam primjetiti šank u vašem stanu, koliko je tu trebalo vremena i truda?

Šank je srce našeg doma, radili smo ga dugo, s puno ljubavi i truda. Godinu dana. Ranije bi ga završili da su nam to dopustile poslovne obaveze. Mario je ručno rezao drvene ploškice, a ja sam ih vikendima ljepila uz pivce i dobru muziku.

Imate li planove vezane za svoju kreativnost?

Više su to želje. Nekada maštamo da imamo svoj mali dućan, s našim rukotvorinama u kojem bi se moglo piti i jesti dok se razgledava, odmah bi to ostvarili da dobijemo na lottu, a do tada uživamo u onome što radimo.

Inspirativni par sa kreativnim idejama možete pronaći na Facebooku : Mario July Šapina, a rado će vas ubaciti i u svoje grupe gdje stvaraju, kuhaju i rade sve što vole. Dobro došli.