Vrtim pjesme dok radim na novoj kolekciji odjeće. Imam običaj da muzika potiče moju kreativnost i stvari sašivene dok svira muzika, mnogo su zanimljivije od onih nastalih u tišini. Pjesma koju sam čula potakla me i na razgovor s Lukom, koji će nam se predstaviti za SBP.

„Ja sam Luka Bulatović. Dolazim iz Crne Gore. Repom sam počeo da se bavim još kao klinac sve je krenulo tako sto sam odlučio da treba da promijenim nešto, da iznesem sav svoj bijes koji imam. Upravo tako nastao je moj prvi album "Životne Rane" na kojem se obraćam Narodu, Bogu... Posle albuma, nisam stajao već sam izbacio i singl "Pad" i onda sam se okrenuo nekim novim zvukom koji trenutno vodi primat na muzičkoj sceni. Gostujući na albumu "Princ Tame" mog kolege Aleksandra Ćuzovića za pjesmu "Snovi Milioni" pjesma je nastala sasvim slučajno.

Ono, sedimo i pričamo kako bi bilo dobro da nam se ostvare ti snovi vise ono da imamo crveni ferari al ustvari imamo nekog malog trabanta, da bi voljeli da imamo para, dobre ribe, ali, ustvari, čekamo taj kusur od 20 centi… I ujedno spica za album "Princ Tame" mogu da najavim samo u skorijem periodu da ce moj kolega Aleksandar Ćuzovic izbacit cijeli album i mogu da najavim kidanje... Što se tiče mojih daljih planova biću dio regionalne "Hip Hop Mreže", gdje ću probat da uđem u trku za nagradu od 1000 eura, odnosno spremat ću i album koji ce nosit naziv "33" na albumu ce se nai 33 pjesme i sve ce bit tvrđeg zvuka.  Planiramo ubrzo da napravimo ja i moj kolega Aleksandar Ćuzović nastupe širom Balkana gdje ćemo predstavit naše albume… Svim ljudima koji su uz nas želim da poručim da ćemo ih obradovat novim pjesmama i da ih ujedno pozdravim. One love !

Dečkima želim puno sreće u daljnjoj karijeri.