Nedavno je u Hrvatsku stigao dugoočekivani make up brend poznate pjevačice Emine Jahović. Brend naziva "Yaemina Beauty" odsada nam je dostupan u drogerijama. Balkanska Penélope Cruz, kako je od milja nazivaju fanovi, punih je šest godina radila na ovoj ideji, a šest mjeseci je potrošila da bi pronašla idealnu crvenu boju ruža za usne. Emina je osim pjevačica, model i glumica, poslovna žena i majka dvojice sinova. 

Emina, napokon ste i u Hrvatskoj?

Dobili smo zaista mnogo upita u toku proteklih godinu dana kada ćemo biti dostupni u Hrvatskoj. Već smo postigli uspjeh u Turskoj, Srbiji i Crnoj Gori i jako smo uzbuđeni što postajemo dio priče i u vašoj  zemlji.

Koliko sam obaviještena cijene su prihvatljive za naš standard.

U prošlosti mi je često smetalo što se mnogi svjetski poznati brendovi prodaju po "astronomskim" cijenama. Mnoge žene žele imati šminku koju koriste poznati, ali često to sebi ne mogu priuštiti. Moj brend je namjenjen svim ženama koje žele izgledati lijepo uz proizvode koji ne koštaju previše. Kada sam ušla u filozofiju ovog posla shvatila sam da je moguće pružiti najbolju kvalitetu za pristupačnu cijenu.

Mislite li da će Hrvatice prihvatiti vaš brend?

Po mom mišljenju Hrvatice su njegovane žene s puno stila. Make up je kod njih must have, s tim što više vole natural beauty look koji ističe njihove prirodne crte lica. Preporučila bih Yaemina Beauty Needed make up kolekciju.

https://youtube.com/watch?v=lLjCdfVJP58&feature=share

Poznati domaći šminkeri, već koriste vaš brend u profesionalne svrhe. Što mislite što ih je najviše privuklo?

Oni naše proizvode koriste zato što su visoko kvalitetni.

Gdje su proizvedeni proizvodi?Najveći dio našeg asortimana je proizveden u Italiji, u tvornicama koje prave proizvode svjetskih make up giganata. Svaki komad Yaemina Beauty kolekcije je biran s puno ljubavi i znanja, tako da bih rekla da je Yaemine Beauty jedna poslastica s najboljim sastojcima.

Svoje proizvode koristite i sami?

Moj je stav da nikada neću pustiti u prodaju proizvod koji ne bih stavila na svoje lice. Puno smo truda i napora uložili u to da svaki proizvod sadrži neku komponentu koja njeguje i hrani kožu, iako šminka generalno nema tu namjenu.

Planovi za budućnost brenda?

Veliki su. Brend će pratiti pravac  što prirodnije kozmetike sa najboljim sastojcima koji ne štete koži i ne zatvaraju pore nego njeguju lice. Cilj je i da brend bude poznat cijelom svijetu.

Poznavajući vaše ambicije, vjerujem da ćete u tome i uspjeti.

Iskoristiti ću temu šminke pa ću se osvrnuti na komentare koje često čitam ispod tekstova a tiču se upravo mojih usana, pa vam otkriti tajnu da veliku ulogu u šminkanju mojih usana nema ruž već olovka za usne, a oba proizvoda od sada možete pronaći u luksuznom ruhu Eminine kozmetike, po pristupačnoj cijeni.