Danas se družimo s Ramizom Selakom, a povod je njegova nova pjesma koju morate poslušati. O ovom nadarenom glazbeniku pisali smo, a sigurna sam da ste ga i zapamtili.

Ramize, reci nam nešto o svojoj novoj numeri.

Pjesma je inspirisana doživljajima iz moje prošlosti. Prvenstveno sam je otpjevao jer sam stvarno osjetio da mogu iznijeti toliko jak tekst i da mogu predstaviti emociju koju će publika osjetiti. Tekst i muziku napisao je Alen Lemešević, aranžman za pjesmu radili su Arel Češljar i Meho Radović. Dok se pjesma snimala ja sam se osjećao fenomenalno, jer sam stvarno osjetio da sam to ja, to je moj život i nešto što želim otpjevati svojoj publici.

S kim si sve surađivao u njoj?

Na pjesmi je radila moja najbolja ekipa, ekipa Hayat Produkcije. Na čelu sa našim direktorom Ahmedom Švrakićem koji je uvijek podrška za sve novo što radimo. Bilo mi je zadovoljstvo što je zamjenica direktora  Amela Karačić napisala scenario i sve potrebno da ovo umjetničko djelo dobije drugu dimenziju. Spot je snimao Tarik Češljar, radio je i montažu i color.

Tko je predivna mlada dama u pjesmi?

Ova predivna mlada dama je Amila Keškić. Djevojka koja nas je sve očarala svojom jednostavnošću i ljepotom. Toliko nam je uljepšala setove i snimanja. Mislim da je ona mnogo doprinijela izgledu spota.

Kako je publika prihvatila pjesmu?

Iskreno prezadovoljan sam. Spot na youtube broji 72.000 u roku 10 dana. A na društvenim mrežama taj broj je dostigao čak do 371.000 pregleda! Svaki dan dobijem barem po 2/3 snimka kako ljudi slušaju i već uveliko pjevaju moju pjesmu.

Što nam još novo spremaš u narednom periodu?

Od mene možete očekivati još mnogo prelijepih balada i naravno bržih pjesama. Kao što sam obećao, više neću praviti duge pauze i već smo krenuli raditi na novoj pjesmi. Moja Hayat Produkcija i ja jedva čekamo da vam prezentujemo šta spremamo!

 Hvala ti Ramize. Do ponovnog susreta.