Nismo se ni okrenuli, a Aleksandar Štipula nam je došao s novom numerom. Reci nam nešto o novoj pjesmi...

Krenuo sam naglo pred kraj godine, pa evo me opet i nove pjesme. Volim eksperimente, tako je nastao ovaj Hip Hop/ Rock duet. Dok sam pisao tekst nisam imao u vidu s kim ću to i odraditi, kasnije sam shvatio da bi ta uloga bila idealna za Suki Francuza. Privatno se poznajemo i pomislio sam da bi mu pjesma " legla " . I jeste.

Predstavi nam i lica iz nove pjesme...

Suki je lik koji je stajao iza kamere za moja tri spota. Jedan od najzaslužnijih što moji spotovi izgledaju tako kako izgledaju. Na moju inicijativu sam ga na ovom projektu stavio ispred kamere. On će nastaviti sa solo pjesmama, a ja ću biti autor na nekim od njegovih narednih pjesama.

Djevojke iz spota su Elda i Dijana. Elda je mlada atraktivna djevojka iz Prnjavora, publici poznata iz prvog spota " Pokreni se ". Dijana je djevojka koju poznajem od ranije, dobri smo prijatelji. Super se snašla pa bi se ovim poslom mogla i nastaviti baviti jer smatram da ima što pokazati publici.

Spot smo snimili u našem gradu i mom muzičkom studiju.

https://www.youtube.com/watch?v=4vBU1q55QPE&fbclid=IwAR1sh5yxonxG1GE6G7FNM3uNRjsH5IhlbT0yXo8zW2QLJjQOQwTdczVeosM

                                                                                                                                 

Reakcije?

Reakcije su kakve sam i očekivao. Publika je iznenađena jer nitko nije očekivao nešto ovako nakon " Lagali smo ". Želio sam ispratiti 2020 i započeti 2021 u pozitivnom stilu, bas usprkos lošoj godini,dati notu pozitive na sve. Pjesma je otkačena i oni koji razumiju poantu, uživali su u njoj.

Koliko te znam, znam da imaš nove planove...

Sada u 2021, nadam se pozitivnoj godini. Imam plan realizirati mnoge planove. Vidjet ćemo da li će mi to i ići od ruke. Želim ti se ovim putem zahvaliti, kao i SBPeriskopu što pratite moj rad, Vama i publici zaželjeti sve najbolje u ovoj godini, puno sreće, veselja i dobre muzike.