Inspiriran Ujedinjenim Kraljevstvom i Irskom, te njihovim stilom života i oazama za opuštanje, počeo je s radom junak naše današnje priče. Pogađate, naravno, radi se u PUB-u. PUB-ovi su poznati kao važno okupljalište, pogotovo u manjim društvenim sredinama. Oni su, na neki način, centar društvenog života. Posjećuju ih mnogi željni odmora, opuštanja, dobre glazbe, društvenih igara. Ali i oni sa željom da uz čašicu dvije ili poneku kriglu, iskoče iz kolotečine svakodnevnice.

Danas smo za Vas posjetili URBAN PUB u Brodu s desne strane Save. PUB je nastao po uzoru na Londonske PUB-ove u koje se najčešće dolazi zabaviti prije samog odlaska u noćni život. Urban PUB je jedinstveni prostor, sa šarmom i duhom starog Londona, čiji ambijent vam neće dozvoliti da osjetite ništa mimo pozitivne energije. Otvoren je sa željom da obogati gradsku ugostiteljsku scenu, i svojim gostima pruži potpuno novo mjesto za uživanje. Objekt je od samog početka počeo nuditi nešto novo, kreativnije i za nijansu neobičnije od ostalih sadržaja u gradu. Na repertoaru su se našla strana piva iz Češke, Njemačke i Nizozemske, ali  vodeću ulogu i dalje imaju piva „domaće“ proizvodnje. Pored ponude pića, u PUB-u možete uživati u širokom asortimanu grickalica i meze, dok se ljeti možete prepustiti odmoru na terasi uz šetalište pokraj Save. Za svoje neumorne goste URBAN PUB je u svoju ponudu uvrstio i pikado, te bilijar. Tako da, kroz zabavu možete osvojiti i mnoštvo nagrada, sudjelujući na nekom od pikado turnira koji se spremaju.

Na kraju nam, jedino, ostaje da vam predložimo da se u ove zimske dane zagrijete uz odlično tamno pivo, odigrate partiju pikada i budete dio ovog šarmantnog objekta, u kojem će Vas dočekati prava „kućna“ atmosfera.